Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Μαΐου 2022

Φιλική πεντάρα στην Καβάλα (2011)

Σαν σήμερα 1/5/2011, ο ΠΑΟΚ έδωσε φιλικό παιχνίδι έδωσε στην Τούμπα με αντίπαλο την ομάδα της Καβάλας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τα play offs που θα άρχιζαν την επόμενη Κυριακή και τη νίκησε εύκολα με 5-0 ...

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είχαν απουσίες, αλλά οπωσδήποτε το τελικό αποτέλεσμα προκαλεί αίσθηση, τόσο για τον επιθετικό πλουραλισμό που έδειξαν οι παίκτες του Δικεφάλου, όσο και για το μηδέν που διατηρήθηκε και πάλι στην άμυνα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τους: Χαλκιά, Έτο, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Λίνο, Βιτόλο, Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη, Ίβιτς, Αθανασιάδη και η φιλοξενούμενη Καβάλα με: Βαγιέχο, Βλάχο Οικονόμου, Αυλωνίτη, Θεοδωρέλη, Ντιε, Χργκόβιτς, Ντικρόκ, Ονουάτσι, Αμπντούν, Νικουλάε.

Ο Χάβος μαζί του στον πάγκο τους: Κρέσιτς, Κουτζαβασίλη, Σνάουτσνερ, Σταφυλίδη, Σακελλαρίου, Γεωργίου, Μαλεζά, Μπαλάφα, Ελ Ζαρ, Τσουκαλά, Φωτάκη, Κουτσιανικούλη και Μουσλίμοβιτς. Να σημειώσουμε ότι όλοι οι παίκτες πήραν χρόνο συμμετοχής, μιας και ο Χάβος είχε την ευκαιρία στο φιλικό αυτό παιχνίδι να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο καθένας τους...

Με το τέλος του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Στέφανος Αθανασιάδης στο 25ο λεπτό με πλασέ μετά από σέντρα του Vitolo, ενώ στο 37' ο Ivic με κοντινή προβολή μετά από ατομική ενέργεια του Vieirinha έκανε το 2-0. 
 
Από τη δεύτερη ασίστ του Vieirinha στο 45' και το πλασέ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη διαμορφώθηκε το 3-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Αποχώρησε προς το τέλος του ημιχρόνου τραυματίας ο Τσιρίλο, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στoν αχίλλειο τένοντα. Αντικαταστάθηκε από τον Μαλεζά.

Στην επανάληψη, ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-0 με γκολ που σημείωσε ο Βιεϊρίνια με ατομική προσπάθεια ...

Το σκορ έκλεισε ο Μαροκινός Ελ Ζαρ με κοντινό πλασέ, δίνοντας μεγάλες διαστάσεις στη νίκη του ΠΑΟΚ στο φιλικό αυτό παιχνίδι...

Οι συνθέσεις:
 
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (46' Kresic, 75' Κουτζαβασίλης), Etto (60' El Zhar), Contreras (65' Μπαλάφας), Cirillo (43' Μαλεζάς), Lino (60' Σακελλαρίου, 79' Σταφυλίδης), Garcia (65' Τσουκαλάς), Vitolo (69' Γεωργίου), Σαλπιγγίδης (46' Sznaucner), Ivic (60' Φωτάκης), Vieirinha (65' Κουτσιανικούλης), Αθανασιάδης (46' Muslimovic).

Καβάλα: Vallejo, Βλάχος, Οικονόμου, Θεοδωρέλης, Αυλωνίτης, Die, Ducrocq, Hrgovic, Onwuachi, Abdoun, Niculae. Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Γιάννου (46'), Ναζλίδης (46'), Danilo (54'), Γαβριηλίδης (71'), Ελευθεριάδης Α.(46'), Καπατζής (46'), Μαυροβασίλης (65').

* Ο Diego Arias απουσίαζε από τη Θεσσαλονίκη και δεν συμμετείχε στον φιλικό αγώνα, καθώς εξασφάλισε άδεια από την ομάδα προκειμένου να μεταβεί στη Γαλλία και να διευθετήσει ένα προσωπικό του ζήτημα.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4