Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Απριλίου 2022

Δε βρήκε λύσεις και έμεινε στο "Χ" (2022)


Σαν σήμερα στις 21/4/2022, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, της περιόδου 2021-2022...

Ήταν ένα από τα παιχνίδια που κανείς δεν έχει να θυμάται κάτι, αυτό που έγινε στην Τούμπα, μπροστά σε περίπου 17.000 θεατές και από το οποίο έλειπαν οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες!

Ο ΠΑΟΚ αναλώθηκε σε μια ανούσια κατοχή της μπάλας, κυρίως στην επανάληψη, και ουσιαστικά απείλησε τον Βατσλίκ στη φάση του 36' με τον Ζίβκοβιτς να σουτάρει και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού να αποκρούει δύσκολα!

Νωρίτερα, στο 10', ακυρώθηκε σαν οφ σάιντ με τη βοήθεια του VAR το γκολ που πέτυχε ο Μασούρας, σε μια από τις ελάχιστες επισκέψεις των φιλοξενούμενων στην περιοχή μας!

Οι αλλαγές του Λουτσέσκου στην επανάληψη δεν έδωσαν το κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ και έτσι μοιραία διατηρήθηκε το 0-0, ως το τέλος της αναμέτρησης.

Η πρόκριση θα κρινόταν στον επαναληπτικό αγώνα που θα γινόταν στον Πειραιά, σε παιχνίδι στο οποίο θα μετρούσε το εκτός έδρας γκολ σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ (66' Μιτρίτσα), Ζίβκοβιτς, Άκπομ (79' Ολιβέιρα).

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (87' Κουντέ), Μασούρας (93' Βρουσάι), Γκάρι Ροντρίγκες (79' Καρβάλιο), Τικίνιο (79' Ελ Αραμπί).

............................

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στάθηκε στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, ώστε να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στον τελικό.


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, εμείς μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι να πάρουμε την νίκη και το τρίποντο στην προκειμένη περίπτωση την πρόκριση.

Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για το καλύτερο, σήμερα απ' τα 90' λεπτά τα 70' είμασταν κυρίαρχοι είχαμε κατοχή μπάλας αλλά δεν πήραμε το τρίποντο. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι ώστε να πάμε τελικό.

Όπως είπα και πριν αυτό είναι το ποδόσφαιρο δεν κερδίζεις πάντα αλλά τώρα έχουμε σχεδόν μια βδομάδα για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για την ρεβάνς στον Πειραιά».

............................

Αισιόδοξος για τη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» παρουσιάστηκε ο Χοσέ Κρέσπο, που επισήμανε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί τις λεπτομέρειες κόντρα στον Ολυμπιακό και να πάρει την πρόκριση.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι είπε με τον Βατσλίκ: «Τον ξέρω γιατί αγωνιζόταν στη Σεβίλλη, που είναι η ομάδα μου μικρό παιδί. Έχουμε και έναν κοινό φίλο και μιλήσαμε γι' αυτά».

Για το αν αποτελεί περισσότερο παιχνίδι δύναμης και όχι τακτικής: «Θεωρώ ότι κάναμε το παιχνίδι μας και είχαμε τις ευκαιρίες μας. Ο Ολυμπιακός δεν ήρθε για να ρισκάρει αλλά για την ισοπαλία. Πάμε εκεί για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το επίπεδο των δύο ομάδων:
«Το επίπεδο των δύο ομάδων είναι περίπου το ίδιο. Θεωρώ ότι έχουμε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε τις λεπτομέρειες για να πάρουμε την πρόκριση».

............................

Οι δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ...


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4