Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Απριλίου 2022

Ισόπαλος με το μυαλό στον ημιτελικό (2021)


Σαν σήμερα στις 25/4/2021, o ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό, για την 6η αγωνιστική των play offs, της Super League, της περιόδου 2020-2021...


Ο Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μιχαηλίδη, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, στα χαφ τους Μπάμπα, Ντόουγκλας, Τσιγγάρα, Λύρατζη και μπροστά τους Ελ Καντουρί, Σφιντέρσκι, Τζόλη.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου ξεκούρασε βασικούς παίκτες του, εκτιμώντας -και πολύ καλά έκανε- ότι το ματς της Πέμπτης (29/4) με τη ΑΕΚ είναι πιο σημαντικό, δίνοντας παράλληλα φανέλα βασικού στους Λύρατζη, Τσιγγάρα, Τζόλη, Μιχαηλίδη, με τους τρεις πρώτους πάντως να κινούνται στη μετριότητα!

Ο ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο, ενώ στην επανάληψη, παρά τις αλλαγές έδειξε να ξυπνάει στα τελευταία λεπτά!

Αυτό που έλειψε στο πρώτο ημίχρονο ήταν το καλό κοντρόλ σε καθοριστικές φάσεις με αποτέλεσμα να πάνε χαμένες οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Σε τέσσερις περιπτώσεις ο Διούδης σταμάτησε τους παίκτες μας, χωρίς όμως τα τελειώματα να είναι αυτά που έπρεπε.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κυκλοφόρησαν την μπάλα, δεν ήταν όμως ιδιαίτερα απειλητικοί, ενώ στο 78ο λεπτό, ο Γκεστράνιους έδειξε κίτρινη στον Λύρατζη, στη συνέχεια ο Μακέντα σκόραρε αλλά το παιχνίδι είχε σταματήσει, μέσα σε διαμαρτυρίες των παικτών της αθηναϊκής ομάδας.
 
Ότι καλό είχε να μας δείξει η επανάληψη, καταγράφηκε προς το τέλος του παιχνιδιού. Έτσι στο 88ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Μουργκ από τα δεξιά, η κεφαλιά ψαράκι του Σβαμπ πέρασε άουτ!

Στο 91ο λεπτό, νέα καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τον Κρμέντσικ από καλή θέση να σουτάρει άουτ και 96' ο ΠΑΟΚ ζήτησε ανατροπή του Κρμέντσικ, ενώ στην επόμενη φάση ο Πασχαλάκης απέκρουσε το σουτ του Καρλίτος!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας (55' Σβαμπ), Ντόουγκλας, Μπάμπα, Λύρατζης (79' Ίνγκασον), Ελ Καντουρί (65' Λάμπρου), Σφιντέρσκι (46' Κρμέντσικ), Τζόλης (55' Μουργκ).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Xατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Βέλεθ, Μολό, Νιάς, Σανκαρέ (57' Ενγκμπακοτό), Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης (69' Καμπετσής), Μακέντα (88' Καρλίτος).

................................

 
Όλα όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την ισοπαλία στο γήπεδο της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό ...


................................

Για την ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά και τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, μίλησε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, με τον Βραζιλιάνο μπακ του Δικεφάλου να σημειώνει ότι στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι η νίκη σε κάθε ματς.
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό: «Δεν κάναμε κακό παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Αμυντικά κρατήσαμε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε αγώνα».

Για την δική του αγωνιστική άνοδο: «Πραγματικά τον τελευταίο καιρό νιώθω καλά και πρέπει να συνεχίσω ακόμη καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια που έρχονται. Ο προπονητής με βοήθησε αρκετά, μου μιλούσε συνέχεια και εγώ συνέχισα να δουλεύω σκληρά και πρέπει να χτίσω πάνω στα θετικά παιχνίδια που έχω κάνει και να συνεχίσω έτσι».

Για τη συνάντησή του με τον Μαουρίσιο: «Ο Μαουρίσιο είναι καλός μου φίλος έξω από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά από την στιγμή που μπαίνουμε στο γήπεδο ο καθένας κοιτάει την ομάδα του, είναι φυσιολογικό αυτό».

Για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ: «Σίγουρα έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι έχουμε το προβάδισμα, αλλά δεν πρέπει να μας παγιδεύσει αυτό. Πρέπει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό που είναι και ο μεγάλος μας στόχος».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4