Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

07 Απριλίου 2022

Όλα ανοικτά, μετά το ματς του Βελοντρόμ (2022)


Σαν σήμερα στις 7/4/2022,  o ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας με 2-1 από τη Μαρσέιγ, για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Conference League, της περιόδου 2021-2022...

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Λύρατζη, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ τους Τσιγγάρα, Κούρτιτς, μπροστά τους τους Μπίσεσβαρ, Ντόουγκλας, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Άκπομ.

Οι Γάλλοι μπήκαν πιεστικά στο ματς και στο 13
ο λεπτό, έγινε το 1-0 από τον Ζέρσον με τους παίκτες μας να δείχνουν υπερβολικό "σεβασμό" στη Μαρσέιγ. 

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τον Παγέτ στο 28', στο 30ό λεπτό ο Πασχαλάκης σταμάτησε τον Ουντέρ, μετά από λάθος του Ντόουγκλας στη μεσαία γραμμή και στο 36ο λεπτό ο Κρέσπο πρόλαβε και έδιωξε προ του Μπακαμπού.

Στο 45
ο λεπτό σημείωσε το 2-0 ο Παγέτ με ασύλληπτο σουτ. Η φάση ξεκίνησε από λάθος του Πασχαλάκη αρχικά και του Ίνγκασον στη συνέχεια, που παραχώρησε αβίαστα κόρνερ!

Με την έναρξη της επανάληψης ο Λουτσέσκου πέρασε στο ματς τον Ελ Καντουρί και ο Μαροκινός στο 48' με εξαιρετικό σουτ μετά από μπαλιά του Ζίβκοβιτς μείωσε σε 2-1. Δέκα λεπτά αργότερα σε θέση τετ α τετ ο Άκπομ, ο οποίος πλάσαρε άουτ, χάνοντας τεράστια ευκαιρία, μετά από μπαλιά του Ντόουγκλας!

Στο 67
ο λεπτό, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τη Μαρσέιγ με το σουτ του Παγέτ να περνάει άουτ, στην τελευταία ουσιαστικά αξιόλογη επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων.

Πλέον η πρόκριση θα κρινόταν στην Τούμπα, εκεί όπου η Μαρσέιγ θα ερχόταν χωρίς τρεις βασικούς της παίκτες (ένας αποβλήθηκε και οι άλλοι δύο συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες)...

Οι συνθέσεις:

Μαρσέιγ:
Μανταντά, Λιρόλα (63' Ρονζιέ), Σαλιμπά, Τσαλετά Τσαρ, Κολάζινατς (63' Καμαρά), Γκεντουζί, Γκουεγιέ, Γκέρσον, Μπακαμπού (46' Ντιένγκ), Παγιέτ, Ουντέρ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας (46' Ελ Καντουρί), Κούρτιτς, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (75' Μιτρίτσα), Άκπομ (75' Τσόλακ).

...............................

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από την Μαρσέιγ, κάνοντας λόγο για έναν ανοικτό επαναληπτικό στην Τούμπα όπου ο Δικέφαλος έχει την ευκαιρία να πετύχει κάτι σπουδαίο.


Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό που έχει σημασία είναι το γκολ για την ομάδα, θέλαμε να κρατήσουμε το παιχνίδι ανοικτό ενόψει επαναληπτικού, θεωρώ ότι δεν είναι κακό το αποτέλεσμα, τα πράγματα στην Τούμπα θα είναι αλλιώς». 

Τι οδηγίες πήρε κατά την είσοδό του στο ματς: «Οι εντολές που είχα ήταν να βοηθήσω τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά, καθώς στο πρώτο μέρος είχαμε χώρους αλλά δεν τους εκμεταλλευτήκαμε, στο δεύτερο ημίχρονο αγωνιστήκαμε διαφορετικά και θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει με την ευκαιρία του Άκπομ». 

Αν είναι γλυκιά η ήττα: «Ποτέ δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος όταν χάνεις, αλλά όπως είπα και νωρίτερα ο επαναληπτικός είναι ανοιχτός ώστε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο».

...............................

O Αλέξανδρος Πασχαλάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση ενόψει του αγώνα της επόμενης Πέμπτης (14/7) στη Θεσσαλονίκη.


«Yπάρχει απογοήτευση γιατί ήταν πολύ μεγάλη η προσπάθεια των παιδιών, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, παίζαμε όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα», δήλωσε αρχικά ο MVP του «Δικεφάλου» για να προσθέσει: 

«Δεχθήκαμε δύο γκολ, υπάρχει απογοήτευση όσον αφορά αυτό, τα παιχνίδια είναι διπλά και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα γι' αυτούς στην έδρα μας».

Επιπρόσθετα, ο διεθνής κίπερ ανέφερε:
«Είναι καλή ομάδα η Μαρσέιγ, έχει φτάσει εδώ που έφτασε, όπως και εμείς μπήκαμε φοβισμένα στο πρώτο ημίχρονο. Εκμεταλλεύτηκαν κάποιες υποχωρήσεις που κάναμε ειδικά στο 1/3 του γηπέδου. Στο δεύτερο ημίχρονο, με βάση την εικόνα μας, θα είναι δύσκολα για την Μαρσέιγ μέσα στην Τούμπα».

Κλείνοντας, ερωτηθείς για τις καθοριστικές επεμβάσεις του,  υπογράμμισε: «Λειτούργησα ενστικτωδώς, η δουλειά του τερματοφύλακα είναι να βγάζει όσα περισσότερα μπορεί, γι' αυτό πληρωνόμαστε, ειδικά σε αυτό το επίπεδο. Προσπαθούμε να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για το δεύτερο ματς».

.....................................

Οι δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη λήξη του Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ ...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4