Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

11 Απριλίου 2022

Πλήρωσε την αστοχία του και έμεινε στο "Χ" (2021)


Σαν σήμερα στις 11/4/2021, o ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο "Θ. Κολοκοτρώνης" με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 4η αγωνιστική των play offs της Super League, της περιόδου 2020-2021...
 
Ο Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, στα χαφ τους Ντόουγκλας, Ουάρντα, Σβαμπ και μπροστά τους Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλη.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες τις οποίες σπατάλησε ο Σφιντέρσκι. 
 
Στο 5ο λεπτό, χάθηκε τεράστια ευκαιρία με τον Σφιντέρσκι από πολύ κοντά να μην μπορεί να νικήσει τον Παπαδόπουλο, ενώ στο 22ο λεπτό, ο Πολωνός είχε δοκάρι με κοντινή κεφαλιά και πάλι ΑΧΑΣΤΟ!

Ενδιάμεσα στο 12ο λεπτό, ο Πασχαλάκης κόντεψε να μας στείλει στον καρδιολόγο, όταν σε γύρισμα του Ίνγκασον έχασε τον έλεγχο της μπάλας, την οποία πρόλαβε εκατοστά πριν περάσει τη γραμμή της εστίας μας!

Στο 56ο λεπτό ο Σφιντέρσκι με κεραυνό μετά από ωραία ανάπτυξη του ΠΑΟΚ και εξαιρετική μπαλιά του Ντόουγκλας έκανε το 0-1, όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 65ο λεπτό με τον Μουνάφο, μετά από ολιγωρία της άμυνας και λάθος του Ουάρντα.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ΠΑΟΚ ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο, έκλεισε τον Αστέρα, όμως δεν κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ, παίζοντας με 4-4-2 και επιθετικό δίδυμο τους Κρμέντσικ, Σφιντέρσκι.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης:
Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρεζ, Σουάρεζ, Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο (78' Μπελόκ), Τιλίκα (79' Ριτζίς), Σίτο (67' Ιγκλέσιας), Φερνάντες (16' Ριέρα), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, Ντόουγκλας, Σβαμπ (76' Κρμέντσικ), Ουάρντα (83' Μουργκ), Ζίβκοβιτς, Τζόλης (58' Ελ Καντουρί), Σφιντέρσκι.

...........................

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για το ισόπαλο ματς στην Τρίπολη και τη συνέχεια στα play offs...

Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε:

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μπήκαμε καλά. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε αρκετές προϋποθέσεις για ευκαιρίες, κάποιες από αυτές ήταν καθαρές ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Όσο περνούσε το πρώτο μέρος ήταν λογικό να μην μπορούσε η ένταση μας να διατηρηθεί στα ίδια υψηλά επίπεδα και γι΄αυτό ο ρυθμός έπεσε κάπως.

Καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ που το θέλαμε πάρα πολύ, ωστόσο δυστυχώς από ένα αράουτ, κομμάτι που το είχαμε δουλέψει αλλά και ο αντίπαλος είναι καλός σε αυτό, σε μία φάση που δεν μύριζε κίνδυνο μιας και είχαμε περισσότερους ποδοσφαιριστές στην περιοχή σε σχέση με τον αντίπαλο, κατάφεραν και πέτυχαν το γκολ. 
 
Η ομάδα δεν τα παράτησε, προσπάθησε να βρεθεί στην αντίπαλη περιοχή για να πετύχει κάποιο γκολ, βάλαμε και δεύτερο επιθετικό για να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, όμως και ο αντίπαλος πλέον είχε κλειστεί πολύ στα δικά του καρέ και στο τελευταίο ένα τρίτο μας έλειψε μια φρεσκάδα, μία καλύτερη τελική ενέργεια».

Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ: «Σκληρή δουλειά. Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά. Δεν υπάρχει άλλο φάρμακο. Να επιμείνουμε σε αυτό».

Για τη συνέχεια των play offs:
«Είναι ωραίο που είναι κοντά βαθμολογικά οι ομάδες. Εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, είναι ωραία παιχνίδια να αγωνίζεσαι σε αυτά. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τους βαθμούς και να πετύχουμε το στόχο που έχουμε».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Σίντζι Καγκάβα: «Προσπαθούσαμε όλοι οι παίκτες να είναι διαθέσιμοι για να βοηθούν την ομάδα. Ο Καγκάβα δουλεύει σκληρά όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. Ήταν δύο εβδομάδες εκτός. Μη ξεχνάμε ότι είναι ένας παίκτης που ήταν εκτός αγωνιστικού ρυθμού και ο ίδιος πρέπει να συνεχίσει να τη σκληρή δουλειά και να περιμένει την ευκαιρία του να αγωνιστεί».

...........................

Ο Ραχμάν Μπάμπα, μίλησε για την ισόπαλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολη, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως έχουν αρχίσει συζητήσεις για την παραμονή του στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Αν δει κάποιος τους παίκτες της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα θα δει σκυθρωπά πρόσωπα, που προδίδουν τη στεναχώρια μας για το τελικό αποτέλεσμα. Δεν αξίζαμε να παραχωρήσουνε αυτούς τους δύο βαθμούς.

Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι, πιο αποφασιστικοί για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων που τόσο μας λείπει. Δουλεύουμε καλά, παίζουμε καλά, δεν παίρνουμε τ' αποτελέσματα που θέλουμε. Υπάρχει χρόνος για να αποκτήσουμε την πολυπόθητη σταθερότητα που μας λείπει».


Για το αν υπήρχε οδηγία να παίζει ψηλά: «Όντως είχα οδηγία να ανεβαίνω πιο ψηλά από τον Βιεϊρίνια, ζήτησα μπάλες στο δεύτερο μέρος αλλά πρέπει να διαβάζεις το ματς και τις στιγμές. Έχοντας πάρει τον έλεγχο, έπρεπε να έχω το νου μου στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου οπότε ανάλογα με τη φάση αποφάσισα».

Για το μέλλον του: «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αυτήν τη στιγμή αν η επόμενη σεζόν θα με βρει εδώ. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως έχουν ήδη γίνει συζητήσεις κι ελπίζω, αν όλα πάνε καλά, πως θα παραμείνω στον ΠΑΟΚ».

...........................

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στο ισόπαλο ματς με τον Αστέρα μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης...

Αναλυτικά ο Κάρολ Σφιντέρσκι τόνισε:

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Είμαστε στεναχωρημένοι, έπρεπε να έχουμε σκοράρει δις από το πρώτο μέρος και να έχουμε τελειώσει το ματς. Αντ' αυτού φεύγουμε με ένα βαθμό. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, ο προπονητής επιλέγει ποιοι παίζουν κι επιλέγει πάντα τους καλύτερους».

Για τη συνέχεια των play offs: «Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη σταθερότητα σε όλες τις γραμμές. Είναι μια δύσκολη χρονιά. Έχουμε αρκετά ματς ακόμη και θα κάνουμε το παν για το καλύτερο δυνατό τέλος».

Για το μέλλον του:
«Είναι αλήθεια πως έχω κάποιες συζητήσεις για το συμβόλαιο με τη διοίκηση αλλά δε με απασχολεί αυτήν τη στιγμή. Με νοιάζει η ομάδα και οι στόχοι της. Σ' αυτό αφοσιώνομαι. Τα υπόλοιπα μετά το τέλος της σεζόν».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4