Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

07 Απριλίου 2022

Μεγάλο διπλό στην εκπνοή στο ΟΑΚΑ! (2021)


Σαν σήμερα στις 7/4/2021, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ με 0-1, με το γκολ του Μουργκ στο 94', στο πλαίσιο του 1ου αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, της περιόδου 2020-2021...

Το παιχνίδι δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας και αν δεν υπήρχε το γκολ του Μουργκ στις καθυστερήσεις αύριο το πρωί θα είχε ξεχαστεί! Λάθη, λάθη, λάθη και από τις δύο ομάδες, κάκιστο θέαμα, σε ένα παιχνίδι χωρίς ρυθμό.

Η αθηναϊκή ομάδα είχε στο πρώτο 45λεπτο την καλύτερη στιγμή της στο 26ο λεπτό, όταν ο Πασχαλάκης σταμάτησε το σουτ του Ολιβέιρα, με τον ΠΑΟΚ να καταγράφει την μοναδική του τελική στο 45λεπτο, δύο λεπτά πριν την εκπνοή του, όταν η ομάδα πίεσε ψηλά, ο Τζόλης έκλεψε την μπάλα, αλλά το σουτ του το μπλόκαρε ο Τσιντώτας.

Ίδια και χειρότερη η εικόνα στην επανάληψη, το 0-0 διαγραφόταν σαν πολύ πιθανό αποτέλεσμα, μέχρι που φτάσαμε στο 94'. 
 
Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Ουάρντα που είχε μπει σαν αλλαγή στο 63' στη θέση του Καντουρί, κέρδισε φάουλ από τον Νεντελτσεάρου, λίγα μέτρα έξω από την περιοχή!

Το εκτέλεσε αριστουργηματικά ο Μουργκ στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Τσιντώτα, χαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο στον ΠΑΟΚ μια πολύτιμη νίκη!

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ:
Τσιντώτας, Νταντσένκο, Λόπες, Νεντελτσεάρου, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος (63' Σιμάνσκι), Γκαρσία, Μάνταλος (88' Μαχαίρας), Τάνκοβιτς (63' Αλμπάνης), Ολιβέιρα (68' Ανσαριφάρντ).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (63' Σοάρες), Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Καντουρί (63' Ουάρντα), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Κρμέντσικ (73' Σφιντέρσκι).

..................................

Ο χρυσός σκόρερ του ΠΑΟΚ στη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, Τόμας Μουργκ δήλωσε μετά το παιχνίδι...

"Η αλήθεια είναι όταν αγωνίζομαι εκτελώ τις στημένες μπάλες. Δουλεύω πολύ σε αυτό το κομμάτι και στις προπονήσεις. Από τη στιγμή που ήμουν μέσα, πήρα την απόφαση να το εκτελέσω εγώ. Είδα την κατάσταση, είδα ότι ο τερματοφύλακας ήταν σε μία φυσιολογική θέση. Προσπάθησα να περάσω την μπάλα πάνω από το τείχος και πήγε στη γωνία.

Ο προπονητής, μου είπε ότι πρέπει να βοηθήσω τον Ροντρίγκο αμυντικά στην πλευρά του κι επιθετικά να εκτελέσω τις στατικές φάσεις και να κάνω ό,τι μπορώ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι δύο ομάδες προέρχονταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτό το παιχνίδι που περιμέναμε να ζήσουμε, αυτό ζήσαμε.

Δύο ομάδες που δε ρίσκαραν πολύ. Ξέραμε ότι έπρεπε να παλέψουμε και μοχθήσουμε και το κάναμε σε μεγάλο βαθμό. Δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο που παίζουμε συνήθως, αλλά είδαμε ότι χρειάζεται να δώσουμε και το κάτι παραπάνω. Είχαμε και την τύχη στο τέλος να κερδίσουμε κι αυτό θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια γατί είναι θετικό για την ψυχολογία σου να κερδίζεις σε ένα παιχνίδι που δεν έπαιξες και τόσο καλά".
........................................

Όλα όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4