Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Απριλίου 2022

Ότι πήγαινε μέσα ... έγραφε! (2021)


Σαν σήμερα στις 4/4/2021, o ΠΑΟΚ έχασε με 3-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τον Παναθηναϊκό, για την 2η αγωνιστική των play offs της Super League, της περιόδου 2020-2021 ...


Ο Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Μπάμπα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σοάρες, στα χαφ Ντόουγκλας, Σβαμπ, Ελ Καντπυρί και μπροστά τους οι Μουργκ, Σφιντέρσκι, Ζίβκοβιτς.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προτίμησε για τη βασική ενδεκάδα τους Μουργκ, Σφιντέρσκι η απόδοση των οποίων (και πολλών άλλων φυσικά) κυμάνθηκε σε πολύ ρηχά νερά, με αποτέλεσμα να έρθει μια βαριά ήττα με 3-0 (!) από μια ομάδα που δεν έδειξε και πολλά πράγματα στο γήπεδο!

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν και σκόραραν στις τρεις περιπτώσεις που έφτασαν σε τελικές προσπάθειες, με τον Πασχαλάκη να δέχεται τα δύο τελευταία γκολ ... όρθιος καταγράφοντας άλλη μια κακή εμφάνιση φέτος!

Στο πρώτο 45λεπτο ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του, χωρίς όμως να είναι απειλητικός για την εστία του Διούδη, με τα φτερά (Μουργκ, Ζίβκοβιτς) να είναι εξαφανισμένα!

Στο 39' στην πρώτη τελική των γηπεδούχων στο ματς, ο Χατζηγιοβάνης σέντραρε από τα δεξιά και ο Μακέντα με σουτ σημείωσε το 1-0, γκολ από το πουθενά, όπως ακριβώς συνέβη και στο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πίεσε και πάλι στη μεσαία γραμμή, καθήλωσε τον Παναθηναϊκό στο μισό γήπεδο, είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Κρέσπο στο 66' με τον Διούδη εξ επαφής να σταματάει με το πόδι το σουτ του αμυντικού μας αποσοβώντας ένα βέβαιο γκολ, που αν έμπαινε πιθανότατα θα μιλούσαμε για άλλο ματς.

Όμως με τα "αν" δε γίνεται να φτάνεις σε αποτελέσματα και στο 79' έγινε το 2-0 από τον Βιγιαφάνες με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Πασχαλάκη να μένει όρθιος ενώ η μπάλα είχε πάει στην πλευρά που κάλυπτε αυτός!

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 85' από τον Αϊτόρ, με τον Πασχαλάκη και πάλι να μένει άγαλμα! Με απλά λόγια ότι πήγαινε στην εστία μας, για μια ακόμη φορά ... έγραφε!
 
Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός:
Διούδης, Μολό, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Νιάς (87᾽ Καμπετσής), Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο (74᾽ Σάντσες), Χατζηγιοβάνης (78᾽Αϊτόρ), Βιγιαφάνιες, Μακέντα (78᾽ Ιωαννίδης).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπαμπά, Σβαμπ (70᾽ Ουάρντα), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Μουργκ (62᾽Τζόλης), Ελ Καντουρί, Σfιντέρσκι (70᾽ Κρμέντσικ).

..............................

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την εικόνα της ομάδας στο ματς της Λεωφόρου.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε ευκαιρίες που δεν μπορέσαμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ και δυστυχώς ο αντίπαλος στην πρώτη του τελική κατάφερε και σκόραρε.

Πάντα υπάρχει μια φάση που δεν μπορούμε να αμυνθούμε σωστά. Είναι κάτι που το έχουμε υπόψη μας και σίγουρα κάτι δεν πάει καλά σε αυτό, ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε πράγματα που μπορούμε να κερδίσουμε.

Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα της Τετάρτης που είναι πολύ σημαντικός. Εγώ είμαι εδώ για να παίρνω τις αποφάσεις που είναι καλύτερες για την ομάδα. Το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στον αγώνα της Τετάρτης. Το μόνο φάρμακο είναι η σκληρή δουλειά.

Εγώ είμαι ο πρώτος που βγαίνει μπροστά και ζητάω συγγνώμη διότι σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε τέτοιο αποτέλεσμα και προσπαθούμε να βελτιωθούμε σε αυτά που πρέπει να βελτιωθούμε.

Ο καθένας βλέπει τα πράγματα με την δική του σκοπιά, όλοι βλέπουμε διαφορετικά το ποδόσφαιρο. Αυτός που παίρνει τις αποφάσεις είμαι εγώ».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4