Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Απριλίου 2022

Αλλοίωση αποτελέσματος στη Λεωφόρο! (2022)


Σαν σήμερα στις 3/4/2022, ο ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας με 2-1 από τον Παναθηναϊκό, για την 3η αγωνιστική των play offs, της Super League της περιόδου 2021-2022 ...

Ο Δικέφαλος βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, μείωσε με τον Α.Ζίβκοβιτς, πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση, που είχε αρκετές φάσεις για συζήτηση, με τον διαιτητή να τις αντιλαμβάνεται όλες εναντίον της ομάδας μας.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα στο παιχνίδι. Μόλις στο 1′ ο Κώτσιρας πρόλαβε τον Ζαμπά , που ήταν έτοιμος να βγει απέναντι στον Μπρινιόλι.

Στο 8′ ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, για χέρι του Βέλεθ μέσα στην περιοχή μετά από σουτ του Ζαμπά, αλλά τρία λεπτά αργότερα και αφού είδε τη φάση στο VAR έδωσε ελεύθερο, ακυρώνοντας την αρχική του απόφαση.

Από εκείνο το σημείο του αγώνα και μετά οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Πασχαλάκη, χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι τη φάση του 34
ου λεπτού.

Ο Παλάσιος έκανε τη σέντρα από αριστερά κι ο Αϊτόρ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει με τον Άκπομ στο 43′ αλλά το τελείωμα του Άγγλου δεν βρήκε εστία, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι την ανάπαυλα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος. Ο Κούρτιτς ήταν ο πρώτος που απείλησε στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης, αλλά ο Μπρινιόλι είχε απάντηση στο σουτ του. Ένα λεπτό αργότερα ο Τσιγγάρας με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα δίπλα από την εστία του Παναθηναϊκού, ενώ στο 52′ ο Ελ Καντουρί σπατάλησε ανεπανάληπτη ευκαιρία όταν εκτέλεσε υπό εξαιρετικές προϋποθέσεις μετά από πάσα του Άκπομ , αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Λουτσέσκου προσπάθησε να φρεσκάρει την ομάδα του με τριπλή αλλαγή στο 63′, αλλά δύο λεπτά μετά και κόντρα στη ροή του αγώνα ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 με σουτ του Χουανκάρ μετά από κόρνερ.

Ο Δικέφαλος δεν το έβαλε κάτω και μείωσε στο 70′ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που εκτέλεσε από κοντά μετά από σέντρα του Κούρτιτς .

Η ομάδα του Λουτσέσκου πήρε ψυχολογία από το γκολ, έκλεισε τον Παναθηναϊκό στην περιοχή του και πίεσε για την ισοφάριση. Η φάση του αγώνα έγινε στο 85′ όταν ο Α.Ζίβκοβιτς έκανε το γύρισμα, ο Χουανκάρ βρήκε τη μπάλα με το χέρι εντός περιοχής, ο Πελίτο έδειξε κόρνερ, ο VAR εξέτασε τη φάση και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή.

Ο ΠΑΟΚ άφηνε πίσω του τις ελληνικές διοργανώσεις για λίγο και έστρεφε την προσοχή του στα δύο παιχνίδια που ακολουθούσαν κόντρα στη Μαρσείγ, με πρώτο αυτό στη Γαλλία την Πέμπτη (7/4).

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός:
Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες (29' Αλεξανδρόπουλος), Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς (88' Βιτάλ), Αϊτόρ (87' Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (77' Σάρλια).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης , Σάστρε (63' Τέιλορ), Βαρέλα , Ίνγκασον , Βιεϊρίνια (80' Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας (63' Σβαμπ), Κούρτιτς , Ζαμπά , Ελ Καντουρί (63' Μπίσεσβαρ), Α.Ζίβκοβιτς , Άκπομ (80' Τσόλακ).

.......................................

Στην έλλειψη συγκέντρωσης που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο απέδωσε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική των play offs της Super League.


Παράλληλα, ο Σέρβος εξτρέμ του «Δικεφάλου» έδωσε το σύνθημα ανασύνταξης με στόχο τη νίκη στην προσεχή αναμέτρηση εναντίον της Μαρσέιγ στο «Velodrome» για τους «8» του Europa Conference League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πρόβλημα στο πόδι:
«Αυτά συμβαίνουν μέσα στο ποδόσφαιρο, δέχτηκα ένα χτύπημα, δεν είναι κάτι σημαντικό, θα περάσει».

Για το παιχνίδι στη Μασσαλία: «Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, έτσι πρέπει να εμφανιστούμε και στο ματς με την Μαρσέιγ που είναι πολύ σημαντικό και πάμε για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό, δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε κατά πολύ, είχαμε καλή απόδοση, θα ήθελα να παίζαμε έτσι και στο πρώτο».

Για το δεύτερο γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να τα παρατάμε και να επηρεαζόμαστε. Είσαι υποχρεωμένος να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι, δεν πρέπει να σταματάς».

.......................................

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, το παιχνίδι με την Μαρσέιγ αλλά και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μετά από τις διακοπές εμφανίζεται νωθρός.


Αναλυτικά όσα είπε:

Ο αρχηγός του Δικεφάλου, σχολίασε:
«Αντιδράσαμε, αλλά δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Εάν μπαίνεις στο παιχνίδι σε ένα δύσκολο γήπεδο και έχεις την εικόνα που είχες στα 15 πρώτα λεπτά, αλλά μετά τη χάνεις, δέχεσαι και γκολ, φυσικά και αγχώνεσαι. Θέλεις να αντιδράσεις. Δεν μας βγήκε στο πρώτο ημίχρονο αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση, βγάλαμε ξανά αντίδραση και μειώσαμε».

Εάν είχαν το μυαλό τους στο ματς με την Μαρσέιγ:
«Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ήταν σημαντικό ματς, δεν σκεφτόμασταν την Μαρσέιγ. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να μη μας επηρεάσει η ήττα αυτή, που ήταν δίκαιη.

Δεν έχει σχέση το σημερινό ματς με την Μαρσέιγ. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να παίξουμε σαν ομάδα, ο ένας για τον άλλον. Δεν το είδαμε αυτό σήμερα στο διάστημα που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας».


Για το τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ μετά από διακοπή για τις εθνικές ομάδες:
«Έχουμε... 4/4 νομίζω μετά από τις διακοπές. Είναι κάτι που συμβαίνει και πρέπει να το δούμε και να το δουλέψουμε. Έχουμε αρκετούς διεθνείς, αλλά δεν είναι δικαιολογία όποτε έχει διακοπή να χάνουμε ματς».

.......................................

Οι δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαΐδης" ...


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4