Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

07 Μαρτίου 2022

Ήταν κακός αλλά το έσωσε στο τέλος! (2021)


Σαν σήμερα στις 7/3/2021, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 στην Τούμπα με τον Άρη, αν και βρέθηκε να χάνει 0-2, για την 25η αγωνιστική της Super League, της περιόδου 2020-2021 ...

Ο Γκαρσία λίγο πριν τη σέντρα του παιχνιδιού στερήθηκε των υπηρεσιών του Τζόλη (ίωση) και αναγκάστηκε να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Καγκάβα στον άξονα, μετατοπίζοντας τον Ουάρντα στα πλάγια.

Η ομάδα είχε ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο, μηδενική ανάπτυξη και πολλά αβίαστα λάθη, με τους παίκτες μας να πελαγοδρομούν στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο να γίνεται πολύ απειλητικός στις επιθέσεις του!

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 25ο λεπτό, για να δούμε την πρώτη (!) τελική για τον ΠΑΟΚ, με το σουτ του Ζίβκοβιτς να το μπλοκάρει ο Μπουσέ. Λίγο νωρίτερα ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Γκάμα, κρατώντας το μηδέν.


Δε συνέβη όμως το ίδιο στο επόμενο λεπτό, όταν ο ο Μπερτόλιο σε κενή εστία απέναντι σε ανύπαρκτη άμυνα πέτυχε το 0-1. Η αντίδραση του ΠΑΟΚ αναιμική, με τον Κρμέντσικ πάντως να έχει μια καλή στιγμή στο 33', αλλά από καλή θέση σούταρε άουτ!

Η ομάδα ήταν ολοφάνερο πως δεν περπατούσε, με τον Γκαρσία να βάζει στο 46' τον Σφιντέρσκι στη θέση του Καγκάβα, αλλάζοντας το σύστημα σε 4-4-2. Ο ΠΑΟΚ ως το 60' πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να βγάλει την καθαρή ευκαιρία και στο 60' έγινε το 0-2 από τον Μάνο στη κόντρα.

Γκολ από το πουθενά μετά από λάθος του Τσιγγάρα που έχασε την μπάλα σε σημείο που δε χάνεται! Λίγο αργότερα παραλίγο να τελείωνε το ματς, όταν ο Βιεϊρίνια την τελευταία στιγμή έβαλε την κόντρα σε σουτ του Μάνου με τον Ζίβκοβιτς εξουδετερωμένο.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης στη συνέχεια έγινε ο ... Μάντζιος, που με τις αλλαγές του ταμπούρωσε την ομάδα στο 1/3 του γηπέδου για να πάρει το αποτέλεσμα, δίνοντας στον ΠΑΟΚ γήπεδο, κάτι που δεν πέρασε ανεκμετάλλευτο!

Έτσι, αρχικά στο 87' ο Ίνγκασον από κοντά μείωσε σε 1-2 και στις καθυστερήσεις ο Βιεϊρίνια με πέναλτι ισοφάρισε. Στην παράβαση υπέπεσε ο Μπουσέ βρίσκοντας με τις γροθιές τον προωθημένο Ίνγκασον.

Σύμφωνα με την εικόνα που είχε το ματς στο τελευταίο 20λεπτο, αν υπήρχε ένα ακόμη πεντάλεπτο, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε φτάσει στην ανατροπή, σε μια βραδιά που έδειξε ένα πολύ κακό πρόσωπο....

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ
: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο (80' Μπάμπα), Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ (80' Ελ Καντουρί), Αν. Ζίβκοβιτς, Καγκάβα (46' Σφιντέρσκι), Ουάρντα, Κρμέντσικ.

Άρης: Μπουσέ, Σάκιτς, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σούντκγρεν, Σάσα (86' Μπεναλουάν), Τζέγκο, Μπρούνο (55' Μάνος), Μπερτόγλιο (71' Σίλβα), Γκάμα (71' Κάτσε), Μαντσίνι (86' Γκανέα).

....................................

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη...


Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε:

«Δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Η μέρα ξεκίνησε άσχημα με το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που υπήρχε με τον Τζόλη. Ελπίζουμε να είναι καλά γιατί αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Έτσι, "θυσιάσαμε" τον Ουάρντα βάζοντας τον στα άκρα αντί για το κέντρο που αγωνίζεται. Δεν το χρησιμοποιούμε σε καμία περίπτωση ως δικαιολογία. 

Δεν φταίει αυτό που δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος στα δύο τρίτα του γηπέδου με τους γρήγορους ποδοσφαιριστές που έχει θα μπορούσε να μας δημιουργήσει προβλήματα στην πλάτη μας. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν ήμασταν καλοί στις δεύτερες μπάλες, ενώ εκείνοι τις κερδίζανε και βγαίναν σε γρήγορες αντεπιθέσεις.

Η γεύση που μας μένει είναι πικρή. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Έχουμε αυτή την αίσθηση τώρα, αλλά κάθε μέρα πρέπει να δίνουμε το κάτι παραπάνω. Είναι μία περίεργη κατάσταση τώρα, όταν υπάρχουν μεταπτώσεις και δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο, συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Εμείς θα δούμε τους ποδοσφαιριστές που είναι στην καλύτερη κατάσταση για να παίξουν. Αυτούς που δίνουν πάντα το 100%. Προσπαθώ κάθε μέρα να περάσω στους ποδοσφαιριστές μου για ποιον σύλλογο αγωνιζόμαστε. 

Δεν υπάρχει ούτε θέμα ψυχολογίας, ούτε τίποτα άλλο. Πρέπει να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο, να δίνεις το 100% και τέλος. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4