Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

05 Σεπτεμβρίου 2021

"Φιλική" νίκη πριν τις επίσημες "μάχες" (2020)


Σαν σήμερα στις 5/9/2020, ο ΠΑΟΚ επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, με σκορ 1-0, στο "Ελ Πάσο" της Καλλιθέας...

 

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τους διεθνείς Λημνιό, Γιαννούλη, Πασχαλάκη, Τζόλη, Μιχαηλίδη, Μπαλογιάννη, Τσιγγάρα, Ίνγκασον και Μιχάι, τους τραυματίες Ροντρίγκο και Ντόουγκλας, αλλά και τους Πέλκα και Ελ Καντουρί , έχοντας στην αποστολή πολλά παιδιά από την Κ19, και τους Νίκα Νινούα , Μάρκο Μιχόγεβιτς και Λευτέρη Λύρατζη για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε και πάλι το 3-4-2-1, έδωσε γάντια βασικού στον Ζίβκοβιτς , επέλεξε τριάδα στην άμυνα με τους Βαρέλα , Κρέσπο και Μιχόγεβιτς, τους Μπίσεσβαρ και Λύρατζη στις πτέρυγες, τους Σβαμπ και Εσίτι στα χαφ, τον Σφιντέρσκι στην κορυφή και τους Άκπομ και Ζαμπά δίπλα του.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες. Ο Δικέφαλος μόλις βρήκε χημεία στο παιχνίδι του ανέβασε την απόδοσή του κι άρχισε να πιέζει για το γκολ, το οποίο ήρθε στο 39′, όταν ο Λύρατζης έκανε ένα ωραίο σουτ, ο κίπερ του Παναθηναϊκού έδιωξε, με τον Άκπομ στην επαναφορά να σκοράρει σε κενή εστία.

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές, με τον Φερέιρα να δίνει ένα ημίχρονο στον Νινούα , ενώ είδε τον Κρέσπο να βγάζει 90λεπτο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, τους Εσίτι και Ζαμπά να παίζουν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και παράλληλα τους Κούτσια , Κουλιεράκη, Τάχατο, Παναγιώτου, Βρακά σε δράση.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Ζίβκοβιτς και Ρέι να κάνουν καλές επεμβάσεις, αλλά ο Δικέφαλος κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Ζίβκοβιτς (59′ Ρέι), Κρέσπο, Βαρέλα (59′ Κουλιεράκης), Μιχόγεβιτς (72′ Παναγιώτου), Λύρατζης, Μπίσεσβαρ (71′ Βρακάς), Σβαμπ (46′ Νινούα), Εσίτι, Άκπομ (59′ Τάχατος), Ζαμπά (89′ Γιαξής), Σφιντέρσκι (59′ Κούτσιας).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4