Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Αυγούστου 2020

Έκλεισε τα φιλικά στη Γερμανία με νίκη (2007)

Σαν σήμερα στις 3/8/2007, ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, αντιμετώπισε επί γερμανικού εδάφους την Πέτερσχουτ, ομάδα Δ’ κατηγορίας και τη νίκησε με 1-0 … 

Ο Δικέφαλος με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του, στο πέμπτο και τελευταίο φιλικό που έδωσε στη Γερμανία, δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο και έφτασε τελικά στη νίκη χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Ηλίας Χαραλάμπους στο 11’ με κεφαλιά. 

Η αποστολή του «Δικεφάλου» μετά από δύο εβδομάδες στο Μπαρτζινχάουζεν, περιοχή κοντά στο Ανόβερο, επέστρεψε το μεσημέρι τη επόμενης μέρας στη Θεσσαλονίκη με τον Γιώργο Παράσχο να έχει προγραμματίσει διήμερο ρεπό. 

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και στο φιλικό με την Πέτερσχουτ έκανε πολλές δοκιμές και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές χρησιμοποιώντας μάλιστα δύο διαφορετικές 11άδες σε κάθε ημίχρονο και όχι μόνο. 

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο “Sportplatz Lasfelde” και στις κερκίδες του βρέθηκαν και πάλι αρκετοί φίλοι της ομάδας μας, όπως άλλωστε συνέβη σε όλα τα φιλικά της παιχνίδια εκείνο το διάστημα!

Οι συνθέσεις: 

Πέτερσχουτ: Χάγκεμαν, Παπεβιεν, Ζαζίνσκι, Χόπμαν, Στάινμπρουκ, Σοπάι, Εφενμπέργκερ, Ντρέξελ, Λάμπε, Κιουλ, Ντούντριχ. 

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο): Κυριακίδης, Αραμπατζής, Χαραλάμπους, Γκονζάλες, Μπαλάφας, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης, Μπαϊάνο, Βαγγελής, Βρύζας. 

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Γλύκος (65' Κυριακίδης), Χαραλάμπους (69' Δελήμπασης), Σνάουτσνερ, Άλαν, Μαλεζάς, Ορφανός, Μουμίν, Μπαϊάνο, Λάκης (73' Πεχλιβάνης), Χριστοδουλόπουλο, Αθανασιάδης.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4