Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Μαρτίου 2020

Φιλική εντός έδρας ήττα από τον Άρη (1987)

Σαν σήμερα στις 22/3/1987, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα τον Άρη, με τις δύο ομάδες να έχουν σημαντικές απουσίες και ο συμπολίτης να παίρνει τελικά τη νίκη με 1-2 …

Ο Δικέφαλος με τον Τάις Λίμπρεχτς στον πάγκο του, μπροστά σε λίγους θεατές (402 μόλις τα εισιτήρια!), δεν είχε στη σύνθεσή του τους Σκαρτάδο, Παπαϊωάννου, Αλαβάντα, Τσουρέλα, Μπανιώτη, Καρασαββίδη και Μαλιούφα.

Στο 20’ μετά από βαθιά μπαλιά του Ψαρρά, ο Καραγεωργίου απέφυγε τον Κούη και λίγο πριν μπει στη μεγάλη περιοχή ανατράπηκε από τον παίκτη του Άρη.

Ο Καραγεωργίου όμως πέφτοντας, πρόλαβε να κάνει ένα βήμα και να πλασάρει τον Μηντσιούδη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Όμως ο διαιτητής Ναούμ, για λόγο που παραμένει ακόμη … άγνωστος, ακύρωσε το γκολ και έδωσε φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ!

Έξι λεπτά αργότερα ο Μηντσιούδης απέκρουσε το σουτ του Καραγεωργίου και στο 38’ έγινε το 0-1. Ο Δημητριάδης απέφυγε πάνω στην γραμμή τον Γιούρισιτς, σέντραρε και ο Σαμώλης με σουτ άνοιξε το σκορ.
Δύο λεπτά αργότερα ο Σαμώλης έφυγε στην πλάτη της άμυνάς μας, πλάσαρε τον Στεργιούδα, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και έτσι έγινε το 0-2.

Στο 63’ ο Αναγνώστου έσωσε την ομάδα του αποκρούοντας πάνω στη γραμμή το πλασέ του Αλεξανδρίδη και έξι λεπτά αργότερα ο Μπορμπόκης ντρίπλαρε τον Τζιφόπουλο, σέντραρε και ο Μήτογλου με μια εντυπωσιακή κεφαλιά μείωσε σε 1-2.

Ο Μήτογλου είχε στη συνέχεια δύο πολύ καλές κεφαλιές τις οποίες σταμάτησε εντυπωσιακά ο Μηντσιούδης, στερώντας από τον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να ισοφαρίσει …

Καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ οι Αλεξανδρίδης, Βασιλάκος, Σϊγγας, Γιούρισιτς, Καραγεωργίου και από τον Άρη οι Τζιφόπουλος, Κούης, Αναγνώστου, Οικονομίδης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Στεργιούδας (46’ Γκιτσιούδης), Σίγγας, Σκούρας, Γιούρισιτς, Μαυρομάτης, Μπορμπόκης, Καραγεωργίου, Ρουσομάνης (46’ Μήτογλου), Βασιλάκος, Αλεξανδρίδης.

Άρης: Μηντσιούδης, Μουστακίδης, Τζιφόπουλος, Χατζηιωαννίδης, Κούης (68’ Δρογαλάς), Χατζηνικλάου, Σαμώλης, Αναγνώστου, Δημητριάδης (76’ Μαλές), Οινομίδης, Νίκιτς (46’ Χατζόγλου).
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4