Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Μαρτίου 2020

Φιλική ισοπαλία στη Νάουσα για τις "ρεζέρβες" (1973)

Σαν σήμερα στις 22/3/1973, ημέρα Τετάρτη, μια ομάδα του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Νάουσα, όπου αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την ομώνυμη ομάδα και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1972-1973 ήταν σε εξέλιξη, καθώς είχαν παιχτεί οι πρώτες είκοσι τέσσερις αγωνιστικές του …

Ο Δικέφαλος, με τον Λες Σάνον στον πάγκο του, μπροστά σε 4.000 θεατές, παρατάσσοντας μια ενδεκάδα με πολλούς αναπληρωματικούς παίκτες στη σύνθεσή του, αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1, αν και προηγήθηκε στο σκορ στο 28’ με ένα πολύ ωραίο γκολ του Μαντζουράκη!

Ο σκόρερ από δύσκολη θέση, σούταρε με δύναμη, αναγκάζοντας τον Τζουγανάτο να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του κάνοντας το 0-1.

Στο 32’ ο Σταματίου απέφυγε τον Χατζηαντωνίου, πάσαρε στον Γιάντση που σκόραρε, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ υποδεικνύοντας τον σκόρερ σε θέση οφ σάιντ.

Στο 40’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σαν κοντινό κόρνερ, το εκτέλεσε ο Γιάντσης και ο Αντιφάκος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1…

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Παπαδόπουλος, Τσιλιγκιρίδης, Ασλανίδης, Μαντζουράκης και από την ιδιαίτερα μαχητική Νάουσα οι Σταματίου, Αντιφάκος, Μήττας, Σούγκαρης, Μπεσλίκας.

Οι συνθέσεις:

Νάουσα: Τζουγανάτος (31’ Ανδριώτης), Σούγκαρης, Κεφαλούδης (46’ Γιατζιτζόπουλος), Αργυρός, Μπεσλίκας, Μουρατίδης, Μήττας, Γιάντσης (46’ Κωνσταντινίδης), Γαβαλάς (46’ Καταρτζής), Σταματίου.

ΠΑΟΚ: Σαββουλίδης, Πέλλιος, Χατζηαντωνίου, Τσιλιγκιρίδης, Παπαδόπουλος, Παράσχος, Μαντζουράκης (68’ Τσακιρόπουλος), Λάζος, Βουζουνεράκης, Παναγής, Ασλανίδης.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ: Κούδας, Αποστολίδης, Ιωσηφίδης, Μπέλλης, Σαράφης, Φουντουκίδης, Γούναρης, Τερζανίδης, Παρίδης, Στέφας, οι οποίοι δεν πήγαν στη Νάουσα, γυμνάστηκαν στην Τούμπα υπό τις οδηγίες του Λάκη Πρόγιου …
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4