Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Μαρτίου 2020

Φιλική ήττα στο Καυτανζόγλειο (1984)

Σαν σήμερα στις 3/3/1985, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στον Καυτανζόγλειο τον Ηρακλή και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1984-1985 ήταν σε εξέλιξη καθώς είχαν παιχτεί δεκαεννιά αγωνιστικές του ...

Ο Δικέφαλος με τον Βάλτερ Σκότσικ στον πάγκο, έχοντας μπροστά του το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στις 10/3, μπροστά σε λίγους θεατές, γνώρισε την ήττα με 2-0, με τους παίκτες μας να αποφεύγουν να μπαίνουν δυνατά στις φάσεις καθώς η κατάκτηση του τίτλου ήταν η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Μαλουμίδης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Αδάμου, ενώ νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Γκρέταρσον και Κόμνο και ο ΠΑΟΚ με τον Καρασαββίδη.
Στο 28’ ο Τερζής έπεσε στα πόδια του Γκρέταρσον σταματώντας την προσπάθεια του παίκτη του Ηρακλή και με το σκορ στο 1-0 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Τσιρικίδη.

Στο 55’ ο Παπαδόπουλος μπήκε στην περιοχή μας, πλάσαρε τον Τερζή, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και ο επερχόμενος Ξανθόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.
Στο 62΄ο Καρασαββίδης δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα τον Γκιζέλη, ενώ ίδια τύχη είχαν οι προσπάθειες του Ιορδανίδη και του Μαλιούφα στο 73’ και στο 76’ αντίστοιχα.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Σκαρτάδος, Γιούρισιτς, Τερζής και από τον Ηρακλή οι Χατζηπαναγής, Παπαϊωάννου, Χατζηλάρης.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Γκιζέλης, Σαντεξής (86’ Καντούνης), Ορφανίδης (46’ Ζήφκας), Φοιρός, Βακαλόπουλος (46’ Περγαμηνός), Κόμνος (46’ Κωφίδης), Αδάμου (46’ Παπαδόπουλος), Καραΐσκος (46’ Παπαϊωάννου, 86’ Σεραφείμ), Γκρέταρσον (46’ Ξανθόπουλος), Χατζηλάρης (46’ Χατζηπαναγής, 86’ Δόσπρας), Μαλουμίδης (86’ Βέλλιος).

ΠΑΟΚ: Τερζής, Σίγγας (46’ Σπανοσωτηρόπουλος), Τσουρέλας, Γιούρισιτς (46’ Δαμανάκης), Μπανιώτης, Σκαρτάδος, Αλαβάντας (46’ Βασιλάκος), Μαυρομάτης, Δημόπουλος (46’ Ιορδανίδης), Πάπριτσα (46’ Λιάκος), Καρασαββίδης (67’ Μαλιούφας).
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4