Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

11 Ιουνίου 2019

"Αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα" (1985)

Σαν σήμερα στις 11/6/1985, δημοσιεύτηκαν στον Τύπο της εποχής, δηλώσεις του Τάκη Παντέλη, όπου αναφερόταν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, την περίοδο 1984-1985 ...

Ο Παντέλης ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, καθώς αγωνίστηκε σε 24 από τα 30 παιχνίδια και με τις εμφανίσεις ιδιαίτερα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, συνέβαλε αποφασιστικά στο ταξίδι του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση της κορυφής!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Αποδείξαμε ότι αξίζαμε τον τίτλο. Από την αρχή ξεκινήσαμε με στόχο να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Πάντα μας απασχολούσε το πώς θα πάρουμε τους βαθμούς του παιχνιδιού της εβδομάδας. Δεν είχαμε άγχος για τη νίκη. Στο τέλος η σούμα μάς έβγαλε πρωταθλητές.

Πολλοί αμφισβήτησαν τις επιτυχίες μας , αλλά δεν πειράζει! Εμείς παλέψαμε γι΄αυτό το σκοπό με όλες μας τις δυνάμεις παρά το γεγονός ότι περάσαμε δύσκολες στιγμές από τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς των συμπαικτών μου. Είμαστε η καλύτερη ομάδα τ0υ πρωταθλήματος και το αποδείξαμε με την πρόκρισή μας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας."
Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, οι εφημερίδες έγραψαν ότι πιάσατε πολύ καλό παιχνίδι! Είναι έτσι;

"Όχι απλώς καλό! Θα τολμούσα να πω φοβερό! Προσωπικά στα τέσσερα χρόνια που είμαι στη Θεσσαλονίκη, τέτοιο ΠΑΟΚ δεν είχα ξαναδεί... Αυτό το αναγνώρισε και ο κόσμος μας στο τέλος του παιχνιδιού. Στον κόσμο αυτόν, οφείλουμε πολλά και φέτος, γι' αυτό και είμαστε αποφασισμένοι να του δώσουμε κι άλλοι χαρά. Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας."

Την Κυριακή παίζετε στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό. Πολλοί λένε ότι τώρα που εξασφαλίσατε τον τίτλο, δε σας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Τι λες εσύ;

"Χρωστάμε στους φιλάθλους μας άλλη μια νίκη και θα την πάρουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα υπολογίσιμος. Όμως εμείς θέλουμε την Κυριακή να κάνουμε τον γύρο του θριάμβου και χωρίς νίκη αυτός δε γίνεται."

Νομίζεις ότι η παρουσία του Σκότσικ στην τεχνική ηγεσία, βοήθησε στη φετινή μεγάλη άνοδο του ΠΑΟΚ;

"Σίγουρα ναι. Ο Σκότσικ πάντα εργατικός και έξυπνος, έδωσε άλλη διάσταση στην ομάδα μας. Δουλέψαμε σκληρά έντεκα μήνες μαζί του και τώρα γευόμαστε τους καρπούς της δουλειάς μας. Αλλά στην επιτυχία του ΠΑΟΚ έχουν όλοι μερίδιο. Οι παίκτες, ο προπονητής, η διοίκηση που δεν άφησε κανένα πρόβλημα άλυτο, καθώς και ο υπέροχος κόσμος μας."

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4