Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

11 Ιουνίου 2019

Ποινές και έπαθλα μετά τον τελικό (1971)

Σαν σήμερα στις 11/6/1971, η διοίκηση του ΠΑΟΚ, μετά από βραδινή συνεδρίασή της, αποφάσισε να μοιράσει πρόστιμα αλλά και  έπαθλα, σε παίκτες του Δικεφάλου που αγωνίστηκαν στον τελικό της 9ης Ιουνίου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ...

Ήταν η πρώτη φορά που η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να επιβάλει τόσο βαριές κυρώσεις με σκοπό να διατηρήσει την πειθαρχία στο ποδοσφαιρικό της τμήμα.

Οι αποφάσεις πάρθηκαν αφού προηγουμένως ακούστηκαν οι εισηγήσεις του προπονητή Λες Σάνον και του εφόρου του ποδοσφαιρικού τμήματος Φούλη Μαρτινίδη.

Αναλυτικά οι τιμωρίες που αποφασίστηκαν ...

* Πρόστιμο 20.000 δραχμών και αποχή 4 μηνών από κάθε εκδήλωση του συλλόγου στον Φουντουκίδη, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς εντός και εκτός του γηπέδου Καραϊσκάκη, καθώς και απρεπή συμπεριφορά προς τον βοηθό προπονητή (Χασιώτης).

* Χρηματικό πρόστιμο 10.000 δραχμών ο καθένας στους Χατζηιωάννου, Χατζηαντωνίου, Μπέλλη, Ασλανίδη, Κούδα και Παρίδη, γιατί δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του προπονητή τους κατά τη διάρκεια του ματς!

* Χρηματικό πρόστιμο 1.000 δραχμών ο καθένας στους Φουντουκίδη, Ασλανίδη και Παρίδη, γιατί μετά την επιστροφή της ομάδας στο αεροδρόμιο της Μίκρας, επέστρεψαν στην πόλη με δικά τους μέσα και όχι με το πούλμαν της αποστολής της ομάδας.

* Εκτός από ποινές, η διοίκηση απένειμε χρηματικά έπαθλα στους Σαράφη – Παπαδόπουλο (10.000 δρχ) και Γούναρη (5.000 δρχ) για την πολύ καλή απόδοση που είχαν στον τελικό του Κυπέλλου!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4