Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

10 Ιουνίου 2019

Δεύτερο παιχνίδι μέσα σε 24 ώρες (1940)

Σαν σήμερα στις 10/6/1940, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας σε φιλικό παιχνίδι τον Παναθηναϊκό, μία μόλις μέρα μετά τον πρώτο τελικό του Πρωταθλήματος, απέναντι στην ΑΕΚ ...

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά θεώρησαν σκόπιμο να εκμεταλλευτούν την παρουσία της ομάδας στην πρωτεύουσα και έκλεισαν το συγκεκριμένο φιλικό, 24 μόλις ώρες μετά το σημαντικότατο παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ!

Με την κούραση να έχει αφήσει σημάδια στους παίκτες μας, ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη εύκολα, επικρατώντας με 3-1, σε μια αναμέτρηση στην οποίαν όλα τα γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη.

Έτσι μετά από τη λευκή ισοπαλία του πρώτου ημιχρόνου, το σκορ για την αθηναϊκή ομάδα άνοιξε στο 65' ο Συμεωνίδης, για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα από τον Βουδούρη, το πρώτο στο 66' και το δεύτερο στο 70'.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 3-1 στο 76' με τον Παπαπαναγιώτου και αυτό ήταν το τελικό σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες, όταν ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Διαμαντόπουλου...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Διαμαντής, Αρβανίτης, Χατζηιωάννου, Κοντόπουλος, Μποσταντζόγλου, Πανίδης, Κρίτας, Παπαπαναγιώτου, Καλογιάννης, Φερούτσος, Πασπαλάς.

Με έντονη γραφή οι παίκτες του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν την προηγούμενη μέρα, στον πρώτο τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος της σεζόν 1939-1940.

* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1939-1940Διακρίνονται από αριστερά: Ζακαπίδας, Πανίδης, Ηλιόπουλος, Κοσμίδης, Αρβανίτης, Σωτηριάδης, Μποσταντζόγλου, Μοσχίδης, Τακάτσογλου, Καλογιάννης, Ιωαννίδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4