Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Ιουνίου 2019

Φιλική νίκη επί του Θερμαϊκού (1929)

Σαν σήμερα στις 23/6/1929, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Άρη τον Θερμαϊκό, τον οποίον νίκησε με 3-2 σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ...

Ο αγώνας έγινε παρουσία αρκετών θεατών, με τις δύο ομάδες να παρατάσσονται με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους. Έτσι από πλευράς ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκαν οι Παπαδόπουλος, Μαλαξόπουλος και Ετιέν.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 2-1, ενώ στην επανάληψη, οι ομάδες σημείωσαν από ένα τέρμα και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 3-2.

Ο Θερμαϊκός στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης, πίεσε για την ισοφάριση έχοντας σαν καλύτερο παίκτη του τον κεντρικό του μέσο, Σενκιώνη.

* Την ίδια μέρα η β' ομάδα του ΠΑΟΚ κέρδισε στην Καλαμαριά τον Απόλλωνα Πόντου με 4-2, ενώ η ομάδα πόλο του Δικεφάλου επικράτησε της αντίστοιχης του Ηρακλή με 2-1, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας των δύο ομάδων.

* Στην αρχική εικόνα μια ομάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1929-1930, όταν ο ΠΑΟΚ πρωτοφόρεσε τον δικέφαλο αετό στο στήθος, λίγους μήνες μετά την απορρόφηση της ΑΕΚ Θεσσαλονίκης.
Διακρίνονται  από αριστερά όρθιοι: Γεωργιάδης, Μαλαξόπουλος, Καβουμαρτζής, Βλάχου, Λαζάρου, Παζάρογλου, Μακαρονόπουλος. Καθιστοί: Μάντακας, Ετιέν, Χ.Παπαδόπουλος, Χρηστίδης (Σαρρής).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4