Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

16 Ιανουαρίου 2019

Μέτριο θέαμα και λευκή ισοπαλία στην Πάτρα! (1993)

Σαν σήμερα στις 16/1/1993, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Παναχαϊκή σε παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1992-1993 ... 

Ο Δικέφαλος με τον Σέρβο τεχνικό, Λιούμπομιρ Πέτροβιτς στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 1.500 θεατές (1.175 τα εισιτήρια), αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την ομάδα της Πάτρας, σε ένα παιχνίδι που δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. 

Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Πλευρίτη, βρήκε ΠΑΟΚ και Παναχαϊκή να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις, χωρίς να ικανοποιήσουν ιδιαίτερα τους λίγους θεατές που έδωσαν το παρόν στο Εθνικό Στάδιο Πατρών. 

Οι συνθέσεις: 

Παναχαϊκή (Μιχαλόπουλος): Μασούρας, Ανδριόπουλος, Γκένας (69' Φέργκος), Γεωργάτος (56' Δρακόπουλος), Μάρισιτς, Μικές Ζερδεβάς, Γκοτζιάς, Κυριακόπουλος, Κοντσάλοβιτς, Όττιτζι. 

ΠΑΟΚ (Πέτροβιτς): Πουρλιοτόπουλος, Αλεξίου, Καπετανόπουλος, Παναγιωτίδης, Χάβος, Λαγωνίδης, Τολμπά (77' Οικονομίδης), Ζαγοράκης, Τουρσουνίδης, Αναστασιάδης (87' Πλίτσης), Μπορμπόκης. 
* Τη σεζόν 1992-1993 ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 5η θέση, έχοντας 17 νίκες - 6 ισοπαλίες - 11 ήττες. Συγκέντρωσε 57 βαθμούς με τέρματα 52-38.

* Η σεζόν ξεκίνησε με τον Λιούμπομιρ Πέτροβιτς (19 ματς), ακολούθησε ο Νίκος Ζαλίκας (1 ματς) και τη σκυτάλη πήρε μέχρι το τέλος ο Όλεγκ Μπλαχίν για 14 παιχνίδια... 

* Η χρονιά σημαδεύτηκε από τα αλήστου μνήμης επεισόδια με την Παρί Σεν Ζερμέν, που έφεραν πολύ βαριά τιμωρία για τον ΠΑΟΚ, με τον κόσμο να είναι πυρ και μανία με τον συγχωρεμένο τότε πρόεδρο, Θωμά Βουλινό! 

* Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1992-1993.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4