Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

11 Ιανουαρίου 2019

Λύτρωση με Ζόλταν Κόβατς στο 90' (1998)

Σαν σήμερα στις 11/1/1998, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Αθηναϊκό, σε παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1997-1998 ...
Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 12.000 θεατές (10.548 τα εισιτήρια), πήρε μια πολύ δύσκολη νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Ζόλταν Κόβατς, στο 90ό λεπτό!
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τον μαχητικό Αθηναϊκό, όμως οι παίκτες μας δεν είχαν καταφέρει να νικήσουν τον Πλιώτα και όσο κυλούσε ο χρόνος τόσο μεγάλωσε το άγχος στις κερκίδες.
Η λύτρωση ήρθε τελικά δευτερόλεπτα πριν μπούμε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης τις οποίες ετοιμαζόταν να κρατήσει ο διαιτητής Χατζησταυρίδης!
Η φάση ξεκίνησε με γύρισμα του Σιδηρόπουλου από τα δεξιά, στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Κόβατς, ο οποίος πιεζόμενος έκανε την προβολή και νίκησε τον Πλιώτα, χαρίζοντας τη νίκη στον ΠΑΟΚ.
Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα τόσο από τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, όσο και από τον κόσμο στις κερκίδες!
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Καπετανόπουλος, Κολομπούρδας, Ζαφειρίου, Τασιόπουλος, Μαραγκός, Νάγκμπε, Βελής (46' Κόβατς), Ζαγοράκης (70' Σιδηρόπουλος), Φραντζέσκος, Ζουμπούλης (46' Βρύζας).

Αθηναϊκός: Πλιώτας, Δημητριάδης, Κόλτζιος, Πουλόπουλος, Τσιρώνης, Θεοδορόπουλος, Παπαποστόλου, Σιδηρόπουλος, Κακλαμάνος, Μούτας (86' Κρστεφ), Σπίνουλας (22' Κλάρκε, 78' Κουμπής).

* Τη σεζόν 1997-1998 o ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του (όπως και στο μισό της προηγούμενης σεζόν), τερμάτισε στην 4η θέση με 70 βαθμούς, έχοντας σε 34 ματς, 21 νίκες - 7 ήττες - 6 ισοπαλίες και τέρματα 74-41.

* Στην αρχική εικόνα οι παίκτες του Δικεφάλου πανηγυρίζουν το γκολ του Κόβατς...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4