Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

11 Ιανουαρίου 2019

Ήττα με 3-2 για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν (1992)

Σαν σήμερα στις 11/1/1992, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, σε παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1991-1992 ...

Ο Δικέφαλος με τον Κροάτη τεχνικό Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 20.000 θεατές (18.024 τα εισιτήρια) αν και προηγήθηκε με 0-1 στο 11ο λεπτό, έχασε τελικά το ματς με 3-2. O ΠΑΟΚ έχασε για 2η συνεχόμενη χρονιά με το ίδιο σκορ, στο ίδιο γήπεδο από τον ίδιο αντίπαλο ... 
Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τα πολλά επεισόδια στις κερκίδες του γηπέδου, ανάμεσα σε οπαδούς των γηπεδούχων και δυνάμεις των ΜΑΤ, όπως μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί ... 

O Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό, με τον Οικονομίδη να βγάζει ωραία κάθετη στην πλάτη της άμυνας και ο Αναστασιάδης που έγινε αποδέκτης της μπάλας με δεξί διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ταληκριάδη κάνοντας το 0-1. 

Ο σκόρερ πανηγύρισε το όμορφο γκολ που σημείωσε, με τους 700 και πλέον οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρισκόταν στη γωνία του πετάλου.
Στο 18' ο Τσαλουχίδης με σουτ έξω από τη μεγάλη μας περιοχή ισοφάρισε και στο 30' ο Σάβιτσεφ από κοντά σημείωσε το 2-1, μετά από σέντρα του Χαντζίδη. Μεγάλη η ευθύνη της άμυνάς μας και στα δύο γκολ των γηπεδούχων!
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ βρέθηκε κοντά στο 2-2, με τον Λαγωνίδη να πιάνει την κεφαλιά και ο Ταληκριάδης να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στο 82΄ο Προτάσοφ σημείωσε με κοντινό σουτ το 3-1, την ώρα που ο ΠΑΟΚ είχε βγει στην επίθεση αναζητώντας την ισοφάριση.
Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων που κράτησε ο διαιτητής Ναζίρης, όταν ο Λαγωνίδης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γ» της εστίας των γηπεδούχων.
Οι συνθέσεις: 

Ολυμπιακός (Μπλαχίν): Ταληκριάδης, Καραταΐδης, Βλάχος, Χαντζίδης, Κωφίδης, Τσαλουχίδης, Λίτόφτσενκο, Μαυρομάτης (54' Χριστοδούλου), Προτάσοφ, Σάβιτσεφ (82' Σάβιτσεφ), Τσιαντάκης. 

ΠΑΟΚ (Μπλάζεβιτς): Γκάμπριτς, Αλεξίου, Μητσιμπόνας, Πλίτσης, Λεοντιάδης, Λαγωνίδης, Σκαρτάδος, Τουρσουνίδης, Οικονομίδης, Αναστασιάδης (46' Μαλιούφας, 82' Χιονάς ), Τζούρτζεβιτς. 
* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1991-1992, τερμάτισε στην 4η θέση, έχοντας σε 34 ματς, 13 νίκες - 13 ισοπαλίες - 8 ήττες, συγκέντρωσε 39 βαθμούς με τέρματα 44-44! 

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς (25 ματς) στον πάγκο μας και ολοκληρώθηκε με τον Γούναρη (9 παιχνίδια)... 

* Στην αρχική εικόνα ο Κώστας Λαγωνίδης σε μια προσπάθειά του ... 
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4