Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

13 Δεκεμβρίου 2018

Διπλό με ανατροπή στη Νεάπολη (2003)

Σαν σήμερα στις 13/12/2003, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Χαλκηδόνα, σε παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2003-2004...

Ο Δικέφαλος με τον στον πάγκο του, μπροστά σε 1.000 θεατές (μόλις 779 τα εισιτήρια), πήρε το διπλό επικρατώντας με 1-2, αν και ήταν πίσω στο σκορ ως το 57ο λεπτό!

Δυναμικό παρόν στο πέταλο του γηπέδου της Νεάπολης έδωσαν περισσότεροι από 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι συμπαραστάθηκαν στην ομάδα και έφυγαν από την πρωτεύουσα με το διπλό!
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό όταν σε μια διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα σε Δήμο και Φουτσίνι, η μπάλα πήρε μια περίεργη ψηλοκρεμαστή τροχιά και αφού πέρασε πάνω από τον Τοχούρογλου κατάληξε στα δίχτυα μας...

Με την Χαλκηδόνα να προηγείται με 1-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Τσίκινη, ο οποίος όμως στην ανάπαυλα του ημιχρόνου αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού από τον Καρατζά!

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να προσπαθεί να φέρει το ματς στα ίσα και στο 57ο λεπτό τα κατάφερε, όταν ο Κούτσης με κεφαλιά ψαράκι μετά από σέντρα του Σαλπιγγίδη από τα δεξιά έκανε το 1-1.

Στο 70' ο Κούτσης βρήκε με βαθιά μπαλιά τον Γιασεμάκη, αυτός απέφυγε δύο αμυντικούς και τον τερματοφύλακα και με δυνατό σουτ πέτυχε το γκολ που έμελλε να δώσει τη νίκη στον Δικέφαλο ...
Οι συνθέσεις:

Χαλκηδόνα (Παράσχος): Έμπεντε, Ντάγκας (71' Αλ Ζάχερ), Γελαδάρης, Κατεμής, Μικές, Παππάς, Σίμος, Δήμος, Λίμα (76' Νασιόπουλος), Μανουσάκης (59' Κόγιογλου), Ζαχαρόπουλος.

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Τοχούρογλου, Χασιώτης (55' Θεοδωρίδης), Ουντέζε, Βόκολος, Φουτσίνι, Χάγκαν, Καραδήμος (32' Κουτσόπουλος), Κούτσης, Βαγγελής, Γιασεμάκης, Σαλπιγγίδης.

* O ΠΑΟΚ τη σεζόν 2003-2004 τερμάτισε στην 3η θέση με 60 βαθμούς και τέρματα 47-27. Στα 30 ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα, σημείωσε 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες, έχοντας τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του.

* Στην αρχική εικόνα το ρόστερ του ΠΑΟΚ της περιόδου 2003-2004.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4