Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Οκτωβρίου 2018

Τρίμπαλο και ... λίγα ήταν (2001)

Σαν σήμερα στις 21/10/2001, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Πανιώνιο σε παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2001-2002...

Ο Δικέφαλος με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 5.000 θεατές (4.030 τα εισιτήρια), πήρε μια εύκολη νίκη με 3-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο 22ο λεπτό, όταν ο Μουζαουί σκόραρε για λογαριασμό της αθηναϊκής ομάδας!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς, είχε δοκάρι με τον Λουτσιάνο στο 7' (το σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι), όμως το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 22'.

Σε εκείνη τη φάση ο Κατσαμπής έχασε την μπάλα από τον Αμπελά, αυτός τη γύρισε από τα αριστερά στην καρδιά της άμυνάς μας, εκεί πετάχτηκε ο Μουζαουί, πρόλαβε τον Τοχούρογλου και έκανε το 0-1, ξεσηκώνοντας τους λίγους φίλους του Πανιωνίου που βρέθηκαν στη θύρα 8.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Μπορμπόκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 1-1, αφήνοντας άγαλμα τον Ντρόμπνι, με την μπάλα να πηγαίνει στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Πανιωνίου.

Στο 57ο λεπτό, ο Οκκάς από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή του Πανιωνίου, γύρισε όμορφα την μπάλα και ο Κωνσταντινίδης με σουτ έκανε το 2-1 παρά την προσπάθεια του Ντρόμπνι. 

Ο ΠΑΟΚ είχε τις κλασικές ευκαιρίες να τελειώσει το ματς με ένα τρίτο γκολ, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 85ο λεπτό, όταν ο Ζαβαντίας εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Κύπριος επιθετικός μας με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-1.

Λίγο νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ είχε δεύτερο δοκάρι, οριζόντιο και πάλι, με τον Γιασεμάκη μετά από σέντρα του Οκκά.

Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι στο video που ακολουθεί ...
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Μπορμπόκης, Αμπονσά, Κατσαμπής, Χασιώτης, Καφές, Κωνσταντινίδης, Λουτσιάνο (66' Ζαβαντίας), Γεωργιάδης (66' Καραδήμος), Οκκάς, Γιασεμάκης (85' Φουτσίνι).

Πανιώνιος: Ντρόμπνι, Αμπελάς, Γιαννόπουλος, Μάντζιος, Ραγκουέλ, Σακελλαρίδης (71' Γιοβάνοβιτς), Βίτσεκ, Φερεκίδης (62' Μπεναλί), Παουλίστα, Κατσαρός, Μουζαουί (80' Κρις).

* Τη σεζόν 2001-2002, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 4η θέση με 48 βαθμούς και τέρματα 55-45. Είχε σε 26 παιχνίδια (με 14 ομάδες έγινε το πρωτάθλημα), 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες.

* Στον πάγκο κάθισε όλη τη χρονιά (όπως και την προηγούμενη) ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος συνολικά παρέμεινε στον ασπρόμαυρο πάγκο για 77 παιχνίδια, από τα μέσα της σεζόν 1999-2000 μέχρι τον Ιούνιο του 2002...

* Στην αρχική εικόνα, παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το 2-1 από τον Παντελή Κωνσταντινίδη...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4