Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Οκτωβρίου 2018

Λευκή ισοπαλία στο "Βικελίδης" το 2006

Σαν σήμερα στις 21/10/2006, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Άρη, σε παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2006-2007...

Ο Δικέφαλος με τον Σέρβο τεχνικό Μόμτσιλο Βούκοτιτς για πρώτη φορά στον πάγκο του (αντικατέστησε τον Ντουμιτρέσκου), μπροστά σε περίπου 15.000 θεατές (13.280 τα εισιτήρια), αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, όμως όσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΟΚ ανέβαζε την απόδοσή του και άρχισε να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Χαλκιά. 

Στο 26' ο Χαραλαμπίδης, δύο λεπτά αργότερα ο Γιασεμάκης και κυρίως στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Χαραλαμπίδης (με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα ελάχιστα εκατοστά άουτ), δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ! 

Στην επανάληψη οι ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές για να φτάσουν στο γκολ, όμως οι επιθετικοί παίκτες δεν τα κατάφεραν, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί στο 85' με τον Γιασεμάκη που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά καθυστέρησε. 

Ένα λεπτό νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αντεπίθεση από τα αριστερά, όμως ένας σεκιουριτάς του γηπέδου, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ο Βασσάρας αναγκάστηκε να διακόψει τη φάση!
Οι συνθέσεις:

Άρης (Όγιος): Χαλκιάς, Τούτα, Εσκουδέρο (74' Νασιμέντο), Κουλουχέρης (69' Γόγολος), Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Κόστα, Νεμπεγλέρας, Κόκε, Ρέγες (66' Μαραγκός), Χαβίτο.

ΠΑΟΚ: (Βούκοτιτς): Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Μέγκαχεντ (74' Μελίσσης), Μπαρκαουάν, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Μπαλάφας, Μίετσελ (65' Χαραλάμπους), Γιασεμάκης, Χαραλαμπίδης (80' Γκονζάλες).

Δηλώσεις ...

Μόμτσιλο Βούκοτιτς: 

"Με όλα αυτά τα προβλήματα που είχαμε πριν από το παιχνίδι πρέπει να είμαι ευχαριστημένος και από το παιχνίδι και από το αποτέλεσμα. Δεν είχαμε τους διεθνείς. Ο Τόργκελε δεν μπορούσε να παίξει. Ο Μίετσελ έπαιξε με ένεση ενώ κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές. 

Το παιχνίδι είχε δύναμη, πάθος και μαχητικότητα με τον Άρη να έχει την κατοχή της μπάλας με μας όμως να κάνουμε 2-3 φάσεις που θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Είναι γεγονός ότι δεν έχουμε γκολτζή και δεν βάζουμε εύκολα γκολ. Κάνουμε ευκαιρίες αλλά σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει και χωρίς ευκαιρίες να βάλεις γκολ.

Στον χώρο του κέντρου έχουμε δύο έμπειρους παίκτες αλλά σε κάποιες στιγμές χανόντουσαν μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα θέλουμε κάποιο χρονικό διάστημα για να φτιάξουμε την ομάδα και το παιχνίδι που θέλω. 

Γενικά όμως είμαι ευχαριστημένος και πλέον η προσοχή μας είναι στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα όπου επίσης θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πριν το παιχνίδι ο Μίετσελ είχε πρόβλημα με τον ώμο. 
Του βάλανε ένεση πριν το παιχνίδι κι έκανε προσπάθεια για να παίξει. Δεν ξέρω τι γίνεται και με τον τραυματισμό του Μέγκαχεντ αλλά θα μάθουμε. Φαίνεται ότι δεν μπορούσαμε στα πλάγια, και ο Μίετσελ και ο Χαραλαμπίδης κάπου είχαμε πρόβλημα στο τρέξιμο.

Ο Άρης μας πίεζε αλλά εμείς βρήκαμε δύο ευκαιρίες με τον Ηλιάδη και τον Γιασεμάκη όπου θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Θα προτιμούσα να έχει και φιλάθλους του ΠΑΟΚ αλλά οι παίκτες και εμείς δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα".

Παντελής Κωνσταντινίδης:

"Σήμερα κατά την γνώμη μου έγινε ένα ωραίο παιχνίδι παρά την μεγάλη πίεση που υπήρχε πριν αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα. 

Κανείς μπορεί να σχολιάσει πολλά πράγματα που γίνανε στο παιχνίδι αλλά τα πιο σημαντικά ήταν ότι ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας αλλά εμείς την ουσία και τις ευκαιρίες. Φανήκαμε όμως άτυχοι αφού θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς αλλά δεν τους πήραμε".

Όσο για την ατμόσφαιρα δήλωσε: "Ήταν καλή αλλά δεν ήταν και Τούμπα".

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ είπε: "Ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη και εμείς παίξαμε με τον τρόπο μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που δεν ήταν η ισοπαλία. Αν η χαμένη ευκαιρία του Χαραλαμπίδη στο 43΄ γινόταν γκολ όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Είδατε τις φάσεις και θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4