Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

20 Οκτωβρίου 2018

Φιλική ήττα από το Βασιλικό Ναυτικό! (1965)

Σαν σήμερα στις 20/10/1965, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα, την ομάδα του Βασιλικού Ναυτικού, μια ομάδα που αποτελούνταν από παίκτες οι οποίοι υπηρετούσαν τη θητεία τους στο Ναυτικό...

Ο Δικέφαλος με τον Μίλε Κος στον πάγκο του, παρά το γεγονός ότι κατέβηκε σχεδόν πλήρης, γνώρισε την ήττα με 0-1, δεχόμενος το γκολ στο 7ο λεπτό από τον Χάντζο, με μακρινό ευθύβολο σουτ, το οποίο δεν μπόρεσε να σταματήσει ο Μουσελεμίδης.

Η απουσία του Θεοφανίδη, υποχρέωσε τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, να βάλει στη θέση του τον νεαρό Κούλη Αποστολίδη, μια δοκιμή που απέτυχε πλήρως, χωρίς φυσικά να ευθύνεται ο Αποστολίδης γι' αυτό, καθώς δεν την είχε παίξει τη θέση! 

Από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισαν οι Γιακουμής, Αφεντουλίδης, ενώ οι υπόλοιποι εμφανίστηκαν από αδιάφοροι έως ... κακοί!

Να σημειωθεί πως μόλις τρεις μέρες νωρίτερα, στις 17/10/1965, ο ΠΑΟΚ είχε πάρει φιλικό διπλό στη Λεωφόρο, επικρατώντας με 0-1 του Παναθηναϊκού!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μουσελεμίδης, Μήτρακας, Αποστολίδης, Μουρατίδης, Γιακουμής, Βασιλειάδης, Λέανδρος, Κούδας, Χαραλαμπίδης (Μαχαιρίδης), Νικολαΐδης, Αφεντουλίδης.

Βασιλικό Ναυτικό: Τζανετουλάκος, Στρούντζος, Στασινόπουλος, Ρηγούρκας, Καραγιαννόπουλος, Σουρούνης, Χάντζος, Καραβέργος, Σκούφος, Σπετσαρίας, Κυριακίδης.

* Στην αρχική photo είναι η ομάδα της σεζόν 1964-65. Σε αυτήν την ομάδα προστέθηκαν το καλοκαίρι του 1965, ο Αιμίλιος Θεοφανίδης (Πτολεμαΐδα), ο Ανέστης Αφεντουλίδης (Καστοριά), ο Ονούφριος Χαραλαμπίδης (Καβάλα), ενώ ... αφαιρέθηκε ο "φυγάς" Ραπτόπουλος, που πήγε στον Άρη! 

Στο ρόστερ της ομάδας του 1965-66 ανήκαν ακόμη οι: Μουσελεμίδης, Βασιλειάδης, Μήτρακας, Μουρατίδης, Γιακουμής, Λέανδρος, Νικολαΐδης, Αποστολίδης, Κούδας (13 γκολ εκείνη τη χρονιά!)

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4