Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Οκτωβρίου 2018

Ισοπαλία στη Δράμα με Τσερνάι στον πάγκο μας (1983)

Σαν σήμερα στις 23/10/1983, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στη Δράμα τη Δόξα, σε παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1983-1984...

Ο Δικέφαλος με τον Ούγγρο τεχνικό Παλ Τσεράι στον πάγκο του, μπροστά σε 7.000 θεατές (6.342 τα εισιτήρια), αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη Δόξα, ένα δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς όπως φάνηκε από τη ροή του ματς, αυτό ήταν το ζητούμενο για την ομάδα μας!

Η δραμινή ομάδα παρά τις απουσίες βασικών παικτών της, ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο και απείλησε με παραβίαση της εστίας μας σε 2-3 περιπτώσεις...

Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι, καταγράφηκε με το καλημέρα, μόλις στο 1ο λεπτό, όταν ο Ψαρράς έπιασε ευθύβολο μακρινό σουτ, χωρίς να βρει τον στόχο.

Από εκεί και πέρα μέχρι να ακουστεί το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου από τον διαιτητή ... Μάκη Γερμανάκο, η Δόξα είχε καλές ευκαιρίες με τους: Στράντζαλη στο 16', Μήτογλου στο 18', Κασδοβασίλη στο 25', Τσελεπή στο 27' φάσεις τις οποίες καθάρισε ο τερματοφύλακάς μας, εκτός από την πρώτη, όταν το σουτ του Στράντζαλη πέρασε άουτ.
Ο ΠΑΟΚ έγινε απειλητικός στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 55' ο Γρηγοριάδης μπλόκαρε το σουτ του Δημόπουλου και δέκα λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της Δόξας έπεσε στα πόδια του Αλεξανδρίδη, αποσοβώντας τον κίνδυνο.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Δαμανάκης, Αλαβάντας, Μπανιώτης, Σκαρτάδος και από τη Δόξα οι Τσελεπής, Κόντος, Κασδοβασίλης.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας: Γρηγοριάδης, Λευκόπουλος (46' Κόντος), Τσεβρετζής, Κασδοβασίλης, Σταύρου, Λεπτοκαρύδης, Τσελεπής, Στράντζαλης (63' Μπαρζόφ), Μήτογλου, Φλέγκας, Αθανασιάδης.

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Δαμανάκης, Αλαβάντας, Ψαρράς, Μπανιώτης, Σκαρτάδος, Αλεξανδρίδης, Γεωργόπουλος, Δημόπουλος, Κούδας, Κωστίκος.

* Στην αρχική εικόνα διακρίνονται όλοι οι παίκτες που αποτελούσαν το ρόστερ του ΠΑΟΚ, τη σεζόν 1983-1984.

* Τη σεζόν 1983-1984, ο ΠΑΟΚ με τεχνικό τον Παλ Τσερνάι, τερμάτισε στην 5η θέση, έχοντας 11 νίκες, 13 ισοπαλίες, 6 ήττες, συγκέντρωσε 35 βαθμούς, με τέρματα 33-29...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4