Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Οκτωβρίου 2018

Κλοπή στην Τούμπα από κάποιον Σωμαρακάκη! (2003)

Σαν σήμερα στις 4/10/2003, ημέρα Σάββατο, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα την Ξάνθη, σε παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2003-2004...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 5.500 θεατές (4.707 τα εισιτήρια), έμεινε στο ισόπαλο 1-1, σκορ που είχε διαμορφωθεί με τη συμπλήρωση του 16ου λεπτού και δεν άλλαξε μέχρι να ακουστεί το σφύριγμα της λήξης από έναν κάκιστο διαιτητή που άκουγε στο όνομα Σωμαρακάκης.

Το σκορ άνοιξε στο 4' με τέρμα του Φριζενμπίχλερ που ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι (ανατροπή του Μπαϊκαρά από τον Ουντέζε), για να ισοφαρίσει ο Μάρκος στο 16' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φουτσίνι για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι στην κόντρα και στο 43' είχαν δοκάρι με τον Φριζενμπίχλερ, με τον Δικέφαλο να έχει και αυτός νωρίτερα δύο καλές στιγμές με τους Σπάσιτς - Σαλπιγγίδη, που από καλές θέσεις αστόχησαν!

Στο 90΄αποβλήθηκε ο Ουντέζε με 2η κίτρινη κάρτα για ανύπαρκτο χέρι και στις καθυστερήσεις αγνοήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Σαλπιγγίδη, από έναν διαιτητή που πραγματικά ήταν τραγικός!

Η Ξάνθη είχε αδικηθεί στο προηγούμενό της ματς με τον Ολυμπιακό και σε ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ μίλησε για «πρωτάθλημα συμψηφισμών»... 

Μετά το ματς φίλαθλοι συγκεντρώθηκαν έξω από τη Θύρα 1 για να ... αποχαιρετήσουν κατάλληλα τον διαιτητή, αλλά η αστυνομία τους απομάκρυνε κάνοντας χρήση χημικών... 

Στη συνέντευξη Τύπου, ο τότε προπονητής μας Άγγελος Αναστασιάδης δήλωνε με νόημα: «εγώ την ομάδα θα τη φτιάξω για να κερδίζει και διαιτητές...».
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ατματσίδης, Κουτσόπουλος, Ουντέζε, Βόκολος, Εγκωμίτης, Φουτσίνι (68' Καπαγιαννίδης), Χάγκαν (56' Γιασεμάκης), Μάρκος, Σπάσιτς (46' Ελευθεριάδης), Γιαννιτσανάκης, Σαλπιγγίδης.

Ξάνθη (Καραγεωργίου): Γκραντέλ, Ζαπρόπουλος, Μασερδής, Νικολαΐδης, Πέρεζ, Μπα (17' Τοροσίδης), Πρίττας, Ορτίθ (85' Καράσκο), Μπαϊκαρά, Φριζενμπίχλερ, Καζάκης (62' Καρακατσάνης).

* O ΠΑΟΚ τη σεζόν 2003-2004 τερμάτισε στην 3η θέση με 60 βαθμούς και τέρματα 47-27. Στα 30 ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα, σημείωσε 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες, έχοντας τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4