Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

02 Μαρτίου 2018

Απρόσμενη ισοπαλία με Ακράτητο (2003)

Σαν σήμερα στις 2/3/2003, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Ακράτητο, σε παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2002-2003...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε 5.000 θεατές (4.710 τα εισιτήρια) έμεινε στο ισόπαλο 1-1, αν και προηγήθηκε στο σκορ στο 71ο λεπτό, ένα γκολ που δεν αποδείχθηκε αρκετό για να μας χαρίσει τη νίκη, καθώς επτά λεπτά αργότερα ήρθε η ψυχρολουσία!

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρισκόταν στην ουρά της βαθμολογίας, ο ΠΑΟΚ είχε μια πολύ μέτρια αγωνιστική παρουσία, με μικροευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο και με τον τεχνικό της ομάδα μας να προτιμάει να μην ξεκινήσει τους Οκκά, Σπάσιτς, Καραδήμο, δίνοντάς τους ανάσες!

Στην επανάληψη η είσοδος του Φρούσου και του Οκκά, βελτίωσε την εικόνα της ομάδας και ο ΠΑΟΚ στο 71’ σκόραρε. Η έξοδος όμως των κεντρικών αμυντικών μας από το ματς, δημιούργησαν κενά στα μετόπισθεν, τα οποία ο ΠΑΟΚ τα πλήρωσε στο 78’, όταν ο Ιορδανίδης πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Κάφαλη στο δοκάρι και ισοφάρισε (αρχική εικόνα)!

Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ πίεσε για ένα δεύτερο γκολ, αλλά οι Οκκάς, Γεωργιάδης, Φρούσος δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και το τελευταίο σφύριγμα του Ευθυμιάδη, βρήκε τις ομάδες ισόπαλες …
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Κουτσόπουλος, Αμπονσά (70’ Οκκάς), Χασιώτης (62’ Καπαγιαννίδης), Μάρκος, Κουκιέλκα, Καφές, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης (55’ Φρούσος), Γιασεμάκης.

Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής...
Δηλώσεις Αναστασιάδη: «Άσχημη μέρα η σημερινή, γιατί μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη, το θεωρήσαμε εύκολο το παιχνίδι αυτό! Αυτό ήταν το μεγαλύτερό μας λάθος. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, δεν ήμασταν καλοί και για αυτό φέρουμε όλοι μας ευθύνη! Δε κάναμε τίποτε από αυτά που είπαμε».

* Ο Δικέφαλος παρά τα πολλά του προβλήματα, τερμάτισε 4ος, εξασφαλίζοντας ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ κατέκτησε και το τελευταίο Κύπελλο της ιστορίας του! Συγκέντρωσε 53 βαθμούς, με 16 νίκες - 5 ισοπαλίες - 9 ήττες, με τέρματα 59-38.

* Στον πάγκο του ΠΑΟΚ κάθισε όλη τη χρονιά 2002-2003 ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως άλλωστε συνέβη και την επόμενη, 2003-2004!
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4