Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Αυγούστου 2017

Ανατροπή με Άρη, μπροστά σε 30.000 κόσμο (1977)

Σαν σήμερα στις 24/8/1977, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Άρη, σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του...

Μπροστά σε 30.000 θεατές που αψήφησαν την καλοκαιριάτικη ζέστη, οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν αντιμέτωπες σε ένα παιχνίδι που είχε συγκινήσεις.

Ο Άρης είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά, ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές στη συνέχεια και στο 17' ο Αναστασιάδης έπιασε μια βολίδα την οποία απέκρουσε ο Γάκης, η μπάλα κατέληξε στον Κωστίκο που εξ επαφής δεν μπόρεσε να σκοράρει!

Στο 21' ο 'Ολε εκτέλεσε φάουλ σαν κοντινό κόρνερ, ο Φούρτουλα έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του (δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια ο Φούκι) και ο Φοιρός από πολύ κοντά άνοιξε το σκορ.

Τρία λεπτά αργότερα (24') ο Πάλλας με ευθύβολο άπιαστο σουτ (από αυτά που συνήθως πάνε στα περιστέρια!) έκανε το 0-2. Το 0-2 σε βάρος μας δεν επηρέασε τους παίκτες που άρχισαν άμεσα αντεπίθεση διαρκείας!

Στο 27' σέντρα ο Παθιακάκης, κεφαλιά ο Γκουερίνο, η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα όμως ο Φοιρός πρόλαβε πάνω στη γραμμή και έδιωξε. 

Στο 45΄ο Φοιρός απέκρουσε με το χέρι σουτ του Δαμανάκη, το οφθαλμοφανές πέναλτι το έδωσε ο ρέφερι (Χιωτάκης) και ο Γκουερίνο ευστοχώντας μείωσε σε 1-2.

Στο 54' ο Γκουερίνο με κεφαλιά τροφοδότησε τον Δαμανάκη που από κοντά ισοφάρισε για να έρθει στο 70' ο Κωστίκος με κεφαλιά να πετύχει την απόλυτη ανατροπή.

Ένα γεγονός που δεν μπόρεσε να καταπιεί ο Παπέτας (Κύπριος στη καταγωγή), τον οποίον ουδείς πρόσεξε ότι έπαιζε στο ματς και ήρθε να κτυπήσει προς το τέλος του αγώνα, εκτός φάσης διαδοχικά τους Πέλλιο - Ιωσηφίδη, προκαλώντας αναταραχή στο γήπεδο!

Ο τεχνικός του Άρη τράβηξε στον πάγκο τον παίκτη του για να εκτονωθεί η κατάσταση, κάτι που τελικά έγινε...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Αναστασιάδης, Δαμανάκης, Ιωσηφίδης, Πέλλιος, Παθιακάκης, Κερμανίδης (65' Ορφανός), Σαράφης (75' Γούναρης), Αποστολίδης, Κωστίκος, Γκουερίνο.

Άρης: Γάκης, Μόκαλης, Πάλλας, Βένος, Φοιρός, Κούης, Ζελίδης (46' Παπέτας), Δράμπης, Βάγκνερ, Όλε (46' Ανανιάδης), Σεμερτζίδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4