Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

28 Δεκεμβρίου 2017

Παραλίγο θύμα έκπληξης από τον ΠΑΟΔ! (1966)

Σαν σήμερα στις 28/12/1966, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Τούμπα τον ΠΑΟΔ, για το Κύπελλο Ελλάδας της περιόδου 1966-1967…

Η ομάδα του Διοικητηρίου παραλίγο να κάνει την έκπληξη, καθώς έχοντας απέναντί της έναν νωχελικό Δικέφαλο, απείλησε με ισοφάριση, αλλά ακόμη και με νίκη!

Ο Δικέφαλος υποτίμησε τον αντίπαλο, όπως έχει κάνει πολλές φορές διαχρονικά στο συγκεκριμένο θεσμό, και παραλίγο να το πληρώσει… 

Είχε βέβαια τις απουσίες του Κοντογιώργου και του Λέανδρου, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, καθώς ο αντίπαλος ήταν αρκετές κατηγορίες πιο κάτω! 

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ στο 25ο λεπτό με κεφαλιά του Μαρβάκη, μετά από σέντρα του Χαραλαμπίδη, όμως ο ΠΑΟΚ δεν άργησε να φέρει το ματς στα ίσα, όταν στο 28ο λεπτό ο Παπαϊωάννου μετά από σέντρα του Ψωμιάδη νίκησε τον, ισοφαρίζοντας.

Ένα λεπτό νωρίτερα ο ίδιος παίκτης αν και βρέθηκε σε εξαιρετική θέση έστειλε την μπάλα άουτ, με την άμυνά μας να βρίσκεται σε παρατεταμένη τρικυμία. 

Στο 39' όμως ο Μαρβάκης και πάλι μετά από μπαλιά του Χαραλαμπίδη σημείωσε το 2-1 και στο 43’ ο ΠΑΟΔ παραλίγο να ισοφαρίσει εκ νέου, όταν μετά από κόρνερ, η κεφαλιά του Πασχαλίδη σταμάτησε στο δοκάρι μας!

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κατακόρυφα, ο ΠΑΟΚ έδειξε να αρκείται στο 2-1 και η καλύτερη στιγμή του 45λεπτου ανήκε στους φιλοξενούμενους, καθώς στο 88’ ο Καρανταγλίδης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Παπαϊωάννου! 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Καρανταγλίδης, Βασιλειάδης, Φουντουκίδης, Τάτσης, Θεοφανίδης, Μουρατίδης, Μαρβάκης, Νικολαΐδης, Χαραλαμπίδης, Γιακουμής, Αφεντουλίδης.

ΠΑΟΔ: Γεωργούσης, Κιτσούκαλης, Πασχαλίδης Κ., Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Δουκίδης, Μιχαηλίδης, Τζόγας, Παπαϊωάννου, Ψωμιάδης, Πασχαλίδης Π. 
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4