Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

11 Απριλίου 2024

Η πρόκριση θα κρινόταν και πάλι στην Τούμπα! (2024)


Σαν σήμερα στις 11/4/2024, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα εκτός έδρας με 1-0 από την Κλαμπ Μπριζ, για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κόνφερενς Λιγκ...

Ο Δικέφαλος είχε τη θερμή συμπαράσταση 1.500 οπαδών του που δε σταμάτησαν στιγμή να τον ενισχύουν από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Μεϊτέ, μπροστά τους τους Τάισον, Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμάτα…

Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και μόλις στο 7’ βρέθηκε πίσω στο σκορ δεχόμενος το γκολ από τον Βετλέσεν, που εκμεταλλεύτηκε συρτή πάσα από τα αριστερά στο ύψος του πέναλτι και ολιγωρία της άμυνάς μας να απομακρύνει!

Δύο λεπτά αργότερα ο Ντε Κάιπερ έκανε την σέντρα από τα αριστερά, όμως ο Τιάγκο δεν πρόλαβε να πλασάρει προ κενής εστίας!

Όσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΟΚ ισορροπούσε το παιχνίδι και έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να γίνεται απειλητικός για τους γηπεδούχους, καθώς οι όποιες προσπάθειες έγιναν σταμάτησαν έξω από τη μεγάλη περιοχή της Μπριζ.

Στο 39’ καταγράφηκε η πρώτη αξιόλογη τελική μας στο ματς, με τον Μεϊτέ να σουτάρει και η μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Μπριζ. Ίδια τύχη είχε και το σουτ του Τάισον στο 44’.στην τελευταία αξιόλογη επίθεσή μας στο πρώτο ημίχρονο…

Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες να κάνει κάτι καλό στην κόντρα, αλλά όσες φορές του δοθηκε η δυνατότητα έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική επιλογή…

Στο 57’ ο Κοτάρσκι απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Γιούγκτλα και στο 76’ ο Κοτάρσκι έκανε πέναλτι στον Ονιεντίκα, το εκτέλεσε ο Τιάγκο με τον Κοτάρσκι να πέφτει σωστά και να αποκρούει!

Οι συνθέσεις ...

Μπριζ:
Γιάκερς, Σπίλερς (57’ Ορντόνιες), Μέχελε, Ντε Κάιπερ, Σάμπε, Ονιεντίκα, Βανάκεν, Φέτλεσεν (75’ Μπαλάντα), Σκόρας, Τιάγκο, Γιουτγκλά (75’ Νούσα).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (81’ Όττο), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (72’ Σβαμπ), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (62’ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Σαμάτα (72’ Μπράντον).


........................................

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης εμφανίστηκε στις δηλώσεις του αισιόδοξος για τη ρεβάνς. Διαβάστε όσα είπε μετά την λήξη του αγώνα.


«Δεν πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παλέψαμε από το πρώτο λεπτό, δεχτήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και το δεύτερο είναι στο σπίτι μας για να πάρουμε την πρόκριση» είπε αρχικά και για το γεγονός ότι έλειψε το γκολ από τον ΠΑΟΚ σήμερα, ανέφερε…

«Προσπαθήσαμε, ήμασταν εκεί, είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Θα μάθουμε από τα λάθη που κάναμε, κρατάμε τα θετικά και είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια».

Όσο για το πως περιμένει τη ρεβάνς της Τούμπας; «Θα είναι άλλη ατμόσφαιρα στο σπίτι μας. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Αξίζουμε να είμαστε εδώ και το έχουμε αποδείξει»
σημείωσε ο νεαρός αμυντικός.

........................................
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς κόντρα στην Μπριζ, υποστηρίζοντας πως στο αποψινό παιχνίδι πήραν το μάθημα τους και θα εμφανιστούν βελτιωμένοι την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα.


«Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν το παιχνίδι που θέλαμε να κάνουμε. Ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε.

Πήραμε το μάθημα μας σήμερα, πρέπει να βελτιωθούμε και να προετοιμαστούμε για την ρεβάνς. Σίγουρα θα μας βοηθήσει και ο κόσμος, για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Προσπαθήσαμε να πιέσουμε όσο μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η Μπριζ είναι μια πολύ καλή ομάδα που ξέρει να βγαίνει από αυτήν. Είχαμε προβλήματα, ανάμεσα στις γραμμές, αλλά καταφέραμε να το μειώσουμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκαμε τους δικούς μας χώρους στην αντεπίθεση, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε.

Θα προσπαθήσουμε στην ρεβάνς, να πάρουμε την πρόκριση για τα ημιτελικά με την βοήθεια του κόσμου μας».

........................................

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, που απέκρουσε πέναλτι του Τιάγκο στο 78′ δήλωσε:


«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με ενέργεια και ποιότητα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Όλα είναι ανοιχτά, παίζουμε τώρα μέσα στην έδρα μας, θα είναι όλα διαφορετικά. Έχω αυτοπεποίθηση ότι θα προκριθούμε».

Όσον αφορά το πέναλτι και τι του είπε ο Ντεσπόντοφ: «Είχα κάτι στο μυαλό μου, με βοήθησε ο Ντεσπόντοφ, αλλά το κρατάω για μένα τι ειπώθηκε. Έχω πάντα μια συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθώ πριν τις εκτελέσεις πέναλτι των αντιπάλων».

.......................................

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αμέσως μετά το τέλος του πρώτου αγώνα μίλησε για το λάθος των παικτών του στο πρώτο γκολ και υποστήριξε πως στην γεμάτη Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη ο ΠΑΟΚ μπορεί και θα προκριθεί.


Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι του έμεινε και έχει στο μυαλό του μετά το αποψινό παιχνίδι: «Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο από την πλευρά μας στο μεγαλύερο κομμάτι του αγώνα. Δύο πράγματα έπαιξαν ρόλο και επηρρέασαν το παιχνίδι. Το πρώτο ήταν στο γκολ που δεχτήκαμε και το δεύτερο η ατμόσφαιρα του γηπέδου που πίεσε την Μπριζ. Εμείς θα μπορούσαμε να έχουμε αξιολογήσει διαφορετικά κάποιες επιθετικές μεταβάσεις στο παιχνίδι μας για να κλέψουμε το αποτέλσμα και να πάρουμε το 1-1 στο σημερινό παιχνίδι».

Για το αν το αποτέλεσμα είναι αναστρέψιμο: «Κάθε παιχνίδι έχει δική του ιστορία. Σίγουρα θα είναι ένα άλλο παιχνίδι. Η Μπριζ είναι μία ομάδα που έχει διαφορετικό πρόσωπο στα εντός από τα εκτός παιχνίδια. Το πνεύμα της ομάδας είναι πολύ διαφορετικό στην Τούμπα. Θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, με φανταστική ατμόσφαιρα που θα μας δώσει ενέργεια. Δεν έχει κριθεί τίποτα απόψε με το αποτέλεσμα, την επόμενη Πέμπτη θα διορθώσουμε κάποια πράγματα και με τον κόσμο μας θα πάρουμε την πρόκριση».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4