Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

08 Ιουλίου 2023

Προβληματισμός από τη φιλική ήττα (2023)

Σαν σήμερα στις 8/9/2023, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας την ολλανδική Γκόου Αχέντ Ιγκλς, από την οποία έχασε με 2-1...

Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Δικέφαλος στη χώρα της τουλίπας εκείνο το διάστημα, καθώς προηγήθηκε αυτό με τη Στεάουα στις 5/7/2023.

O Λουτσέσκου παρέταξε στο πρώτο ημίχρονο τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Λύρατζη, Νάσμπεργκ, Εκόνγκ, Ράφα Σοάρες, αμυντικά χαφ τους Τσιγγάρα, Ντόουγκλας,μπροστά τους τους Μουργκ, Τάισον, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και στη κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.
Νωθρό το ξεκίνημα για τον Δικέφαλο, που απείλησε για πρώτη φορά στο 18' με τον Μουργκ να εκτελεί φάουλ από καλή θέση και ο Ντε Λάνγκε να μπλοκάρει την μπάλα, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.

Στο 27', μετά από ωραίο συνδυασμό Μουργκ-Μπράντον, ο Ισπανός μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, αλλά ο γκολκίπερ των Ολλανδών σταμάτησε το σουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ντόουγκλας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αντικαταστάθηκε από τον Σβαμπ. Στο 35΄οι Ολλανδοί σκόραραν, όταν μετά από κεφαλιά η μπάλα βρήκε στο σώμα του Σόου, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς.

Στο 41' το σουτ του Λύρατζη πέρασε άουτ, με τους Go Ahead να έχουνε και αυτοί 1-2 καλές στιγμές, στις οποίες ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς φώναξε παρών!

Με την έναρξη της επανάληψης πέρασαν στο ματς οι Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας, Γκορντεζιάνι και στο 48' ο Σβαμπ με κεφαλιά, μετά από ασίστ του Τάισον, ισοφάρισε.
Στο 60' το ωραίο πλασέ του Τάισον σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 68' και 69' οι Βρακάς και Τσαούσης, από καλές θέσεις δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο επόμενο λεπτό ο Αντεκάνιε με φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή μας, σημείωσε το 2-1, παρά την προσπάθεια του Ταλιχμανίδη να φτάσει στην μπάλα σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο ο ΠΑΟΚ υπερείχε!

Στα λεπτά που ακολούθησαν ως τη λήξη, ο ΠΑΟΚ πίεσε ψηλά, έκλεψε μπάλες, αλλά αυτό δε μεταφράστηκε σε κάποια καλή ευκαιρία για γκολ, με εξαίρεση την κεφαλιά του Κωνσταντέλια στο 92' που πέρασε άουτ ...

Οι συνθέσεις:

Γκόου Αχέντ Ίγκλς: Ντε Λάνγκε, Κάιπερς, Λίντμπεργκ, Σέρα, Σόου, Μπλόμε, Γιανσάνα, Αμόφα, Έβερινκ, Σάατχοφ, Μπρέουμ.

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο): Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Νάσμπεργκ, Εκόνγκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας (29' Σβαμπ), Μουργκ, Τάισον, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Μπράντον.

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Ταλιχμανίδης, Λύρατζης (65' Βιεϊρίνια), Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (65' Τσαούσης), Τσιγγάρας (65' Γιαξής), Σβαμπ, Τάισον (71' Παν. Τζίμας), Κωνσταντέλιας, Μουργκ (65' Βρακάς), Γκορντεζιάνι.

................................

Δηλώσεις Ράζβαν Λουτσέσκου...

Απαντήσεις για πολλά θέματα έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο περιθώριο των δηλώσεών του μετά τη λήξη του αγώνα με τους Γκόου Αχέντ Ίγκλς, θέτοντας την ξεκάθαρη προτεραιότητα του ΠΑΟΚ που είναι η πρόκριση κόντρα στη Μπεϊτάρ.
Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το φιλικό: «Κάποιοι πήραν περισσότερα λεπτά συμμετοχής, κάποιοι λιγότερα, γενικώς κάναμε πολλές αλλαγές. Δεν έχω κάτι περαιτέρω για το σημερινό παιχνίδι».

Για τον Αουγκούστο: «Δεν είναι κάτι ανησυχητικό όπως φαίνεται απλά χρειάζεται προσοχή με τις ενοχλήσεις των παικτών για να μην επιβαρύνονται. Το μόνο που είναι στενάχωρο είναι ότι δε γίνονται οι προπονήσεις με όλη την ομάδα στο διάστημα της προετοιμασίας μας».

Για την δήλωσή του ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο: «Ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι η ερώτηση που μου έγινε είναι αν μπορεί να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα όπως το 2019 και η απάντηση μου είναι ότι δεν μπορεί γιατί αργήσαμε τις μεταγραφές και έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Όλοι γνωρίζουμε στο κλαμπ τι πρέπει να κάνουμε, πρώτος μας στόχος είναι τα ματς με την Μπεϊτάρ. Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με αυτό».

Για τον Τζίμα: «Θα έρθει εδώ μετά το τελευταίο παιχνίδι με την Εθνική στο EURO και θα μπει κατευθείαν στις προπονήσεις, καθώς πήρε την ξεκούρασή του πριν το ευρωπαϊκό. Δεν θα πρέπει να κάνουμε το λάθος όμως να πιστεύουμε ότι θα έρθει ο... καλύτερος επιθετικός του κόσμου, πρέπει να βελτιωθεί σε πολλά κομμάτια, είναι ένα παιδί 17 χρόνων οπότε το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να του δώσουμε περισσότερη πίεση».

Για τον Μπάμπα: «Είναι μία μεταγραφή του κλαμπ, όχι δική μου, όταν θα είναι εδώ θα μπορέσω να μιλήσω».
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4