Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

16 Ιουλίου 2023

Φιλική ήττα από την Βέστερλο (2023)

Σαν σήμερα στις 16/7/2023, ο ΠΑΟΚ έδωσε το τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας του, αντιμετωπίζοντας τη βελγική Βέστερλο, από την οποία έχασε με 3-2...

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Ράφα Σοάρες, αμυντικά χαφ τους Σβαμπ, Τσιγγάρα, μπροστά τους τους Νάρεϊ, Κωνσταντέλια, Τζίμα Παναγιώτη και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στο ματς και μόλις στο 5' ο Νάρεϊ πέτυχε το 1-0 για τον Δικέφαλο. Η φάση ξεκίνησε από τον Κωνσταντέλια που βρήκε τον Ράφα Σοάρες και αυτός έβγαλε τη σέντρα που μετέτρεψε σε γκολ ο Νάρεϊ.

Στο 14ο λεπτό έγινε το 1-1 με μακρινό σουτ του Ματσούο και στο 15ο λεπτό το 2-1 με τον Γιόου. Μέσα σε 2 λεπτά οι Βέλγοι γύρισαν το ματς, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο την ολιγωρία μας!

Στο 17' ισοφάρισε σε 2-2 ο Μπράντον με προβολή, μετά από γύρισμα του Νάρεϊ. Στο 36o λεπτό η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι μας σε σουτ του Φίξελες, με τον Κοτάρσκι να βρίσκει την μπάλα, κάτι που δεν είδε ο διαιτητής...

Στο 39ο λεπτό, σωτήρια επέμβαση του Κοτάρσκι σε τετ α τετ του Ματσούο και στο επόμενο λεπτό, χαμένο τετ α τετ από τον Παναγιώτη Τζίμα! Στο ίδιο λεπτό το γυριστό του Σβαμπ, το απέκρουσε θεαματικά σε κόρνερ ο Γκίλεκενς.

Αυτή ήταν ουσιαστικά η τελευταία καλή στιγμή μας στο ματς, καθώς στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε τους Βέλγους, που επίσης εκτός από ένα σουτ στο 83ο λεπτό του Γιορντάνοφ που πέρασε άουτ, δεν είχαν άλλη αξιόλογη τελική.

Ελπίζουμε σε ένδεκα βράδια από σήμερα, η ομάδα να εμφανιστεί καλύτερη στο ματς με την Μπεϊτάρ, γιατί αυτή η εικόνα του 2ου ημιχρόνου, με πολλούς βασικούς στην ενδεκάδα, ήταν σκέτη απογοήτευση!
Οι συνθέσεις:

Βέστερλο: Γκίλεκενς, Φίξελες, Μπος, Μάντσεν, Γκουμουσκάγια, Γιόου, Ντάτσι, Ταγκίρ, Τζορντάνοφ, Νόισταντερ, Ματσούο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (63' Λύρατζης), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (75' Βιεϊρίνια), Τσιγγάρας, Σβαμπ, Νάρεϊ (63' Ρικάρντο), Τζίμας Παν. (63' Κανίς), Κωνσταντέλιας, Μπράντον (77' Γκορντεζιάνι).
....................
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας για την αναμέτρηση με τη Βέστερλο, ανέφερε:
Για τις πολλές φάσεις που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ: «Είναι η τελευταία ημέρα της προετοιμασίας και υπήρχε μεγάλο φορτίο από τις προπονήσεις, το δεύτερο ήταν ότι κάναμε μια μίξη στις δύο ενδεκάδες που χρησιμοποιήσαμε χθες και σήμερα. Ένα τρίτο κομμάτι είναι η κούραση από τις διπλές προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια».

Για την κούραση και τον Τροστ-Έκονγκ: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τον Έκονγκ, τον Μπάμπα ή τον Κεντζιόρα, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε το κέρδος από τις ημέρες που είναι εδώ, από εκεί και πέρα δεν έχουμε πρόβλημα γιατί έχουμε ποδοσφαιριστές στην ίδια θέση, με διαφορετικά χαρακτηριστικά που μπορούν να μας βοηθήσουν.

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ ούτε να πιστέψει κάποιος ότι στοχοποιούμε αυτούς τους τρεις ποδοσφαιριστές, υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Μιχαηλίδης που έλειψε καιρό, υπάρχουν ποδοσφαιριστές, όπως ο Τσιγγάρας και ο Σβαμπ που έχει πέσει το βάρος πάνω τους στην μεσαία γραμμή. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει μετάπτωση στην απόδοσή τους.

Υπάρχει ο Νάρεϊ, που δεν έπρεπε να αγωνιστεί σήμερα, αλλά χθες, του δώσαμε μια μέρα λόγω της μεγάλης απουσίας του και του προβλήματος που είχε στην γάμπα. Είναι μια κατάσταση γενικότερη, που δεν πρέπει να στοχοποιούμε κάποιον, είναι τέτοια η περίοδος που υπάρχουν τέτοια προβλήματα».

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας: «Προπονητικά τον στόχο μας τον πετύχαμε, αυτό είναι ένα στοιχείο που με ικανοποιεί, από εκεί και πέρα έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε και άλλα πράγματα ενόψει του παιχνιδιού με την Μπεϊτάρ».
.....................

Πέντε φιλικά παιχνίδια έδωσε ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ... Σε αυτά μέτρησε 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, με τέρματα 11-9.

Αναλυτικά:

05/07/2023:
Στέαουα Βουκουρεστίου - ΠΑΟΚ 1-1

08/07/2023: Γκόου Αχέντ Ίγκλς - ΠΑΟΚ 2-1

12/07/2023: Γκενκ - ΠΑΟΚ 2-3

15/07/2023: Αλ Τααβόν - ΠΑΟΚ 1-4

16/07/2023: Βέστερλο - ΠΑΟΚ 3-2
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4