Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

15 Ιουλίου 2023

Φιλική νίκη επί της Αλ Τααβόν (2023)

Σαν σήμερα στις 15/7/2023, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την Αλ Τααβόν, την οποία νίκησε με 4-1...

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε κάποιους παίκτες που δεν ανήκουν στο -θεωρητικά- γκρουπ των βασικών, θέλοντας να δει τον βαθμό ετοιμότητάς τους.

Η Αλ Ταβούν αιφνιδίασε και στο ξεκίνημα του αγώνα, καθώς άνοιξε το σκορ στο 5' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλβάρο Μιντράν.

Ο ΠΑΟΚ σταδιακά ισορρόπησε και ισοφάρισε στο 33′, όταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρήκε με συρτή σέντρα τον Στέφανο Τζίμα κι αυτός με ωραίο πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλός και στο 57′ ο Μουργκ έκλεψε ψηλά και με υπέροχο σουτ στο δεξί παραθυράκι, έκανε το 2-1, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Βρακάς εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα βρήκε σε κεφάλι αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα της Αλ Τααβόν.
Στο 72′ ο Βιεϊρίνια έκανε τη σέντρα, ο Λύρατζης πήρε την πρώτη κεφάλια και ο Βρακάς με πλασέ από κοντά, έκανε το 4-1, το οποίο έμελλε να είναι το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.
Η σύνθεση του Δικεφάλου: Ζίβκοβιτς (60′ Ταλιχμανίδης), Τσαούσης (60′ Βιεϊρίνια), Νάσμπεργκ (60′ Παναγιώτου), Κουλιεράκης, Μπάμπα (68′ Λύρατζης), Γιαξής, Βρακάς, Μουργκ, Ρικάρντο (60′ Κανίς), Α.Ζίβκοβιτς, Στ. Τζίμας (46′ Γκορντεζιάνι).
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4