Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

15 Φεβρουαρίου 2023

Διπλό στο Περιστέρι επί του ... ΠΑΣ Γιάννινα (2021)


Σαν σήμερα στις 15/2/2021, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε σαν φιλοξενούμενος στο Περιστέρι τον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-2 ...

Ο Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια στην άμυνα τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον Κρέσπο, Σοάρες, αμυντικά χαφ τους Τσιγγάρα, Σβαμπ, μπροστά τους οι Τζόλης, Ουάρντα, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Κρμέντσικ.

Ο Δικέφαλος είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, οι παίκτες μας κυκλοφορούσαν την μπάλα με υπομονή, ψάχνοντας την ευκαιρία γίνουν απειλητικοί για την εστία του Λοντίγκιν.

Μετά από δύο μικροευκαιρίες του Τζόλη στο 4' και στο 9', φτάσαμε στο 21' όταν ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Οικονομόπουλου, το εκτέλεσε όμως άουτ ο Βιεϊρίνια.

 

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου χάθηκε σημαντική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Κρμέντσικ από κοντά να μην μπορεί να νικήσει τον Λοντίγκιν, καθώς δεν βρήκε την μπάλα όπως ήθελε!

Στην επανάληψη και στο 56ο λεπτό ο Ζίβκοβιτς άνοιξε το σκορ με ωραία ατομική προσπάθεια, βρίσκοντας επιτέλους δίχτυα ο Σέρβος!

Πέντε λεπτά αργότερα δόθηκε σωστά δεύτερο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, όταν ο Οικονομόπουλος ανέτρεψε τον Τζόλη, αυτήν τη φορά το εκτέλεσε ψύχραιμα ο Σβαμπ, σημειώνοντας το 0-2.

Δύο λεπτά αργότερα στο 64ο λεπτό, είχε χαμένο τετ α τετ ο Τζόλης, καθώς το σουτ που επιχείρησε το απέκρουσε ο Λοντίγκιν. 

Στον εναπομείναντα χρόνο η ομάδα διαχειρίστηκε εύκολα το σκορ, δεν απειλήθηκε και έφτασε στη νίκη και τους 43 βαθμούς, σκαρφαλώνοντας στη 2η θέση, ισόβαθμη με ΑΕΚ και Άρη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα:
Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (62' Σάλιακας), Πίρσμαν, Παντελάκης, Εραμούσμπε, Λιάσος (63' Κάστρο), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης (63' Ελευθεριάδης), Μπρένερ (31' Μιλεντσεάνου), Παμλίδης (82' Λεό), Κριζμάν.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σοάρες, Ίνγκασον, Κρέσπο (67' Βαρέλα), Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς (86' Λάμπρου), Ουάρντα, Τζόλης (82' Καγκάβα), Κρμέντσικ (82' Σφιντέρσκι).

...........................

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Δικεφάλου μίλησε μετά τη λήξη του ματς...


Αναλυτικά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς τόνισε:

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι σήμερα, ο αντίπαλος μας είναι καλή ομάδα, ο καιρός δε βοηθά. Οπότε είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη σήμερα».

Για το γεγονός οτι ο ΠΑΟΚ αποδίδει και λειτουργεί διαφορετικά όταν σκοράρει πρώτος στις αναμετρήσεις του: «Δεν ξέρω ακριβώς για ποιο λόγο συμβαίνει αυτή η διαφοροποίηση. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα, πήραμε τη νίκη σήμερα και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν το ρυθμό».

Για τα ατομικά λάθη που έκανε ο ΠΑΟΚ στα προηγούμενα παιχνίδια, την καλή αποψινή εμφάνιση και τη συνέχεια:
«Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Θα προσπαθήσουμε στα παιχνίδια που απομένουν να συνεχίζουμε να παίζουμε όπως παίξαμε σήμερα και να παίρνουμε τους βαθμούς που πρέπει».

...........................

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για την επικράτηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα...


Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε:

Για το αν ήταν από τα πιο γεμάτα παιχνίδια του ΠΑΟΚ:
«Οι παίκτες δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις. Προσπαθούμε να βρούμε μια καλή ισορροπία και να δείξουμε μια συνεχή εξέλιξη και βελτίωση και νομίζω ότι σήμερα το δείξαμε αυτό. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και δίνω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές».

Για το αν είχε ο ΠΑΟΚ την ισορροπία που θέλει να βλέπει μέσα στα ματς: «Αυτό είναι κάτι που θέλουμε, να έχουμε ισορροπία σε όλες τις γραμμές. Σήμερα δεν μπορούμε να πούμε κάτι για την αμυντική οργάνωση και προσπαθούμε και θέλουμε να δούμε συνέχεια και στους επόμενους αγώνες που θα έρθουν».

...........................

Ο Στέφαν Σβαμπ σχολίασε την εικόνα της ομάδας στην νίκη επί του ΠΑΣ στο γήπεδο του Περιστερίου...


Αναλυτικά τόνισε:

«To επόμενο διάστημα ο στόχος μας είναι να γίνουμε πιο συνεπείς. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, πήραμε μια δίκαιη νίκη και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για το αν υπάρχουν τα στοιχεία για την εξέλιξη του ΠΑΟΚ: «Στο προηγούμενο διάστημα είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα, οπότε αυτό που θεωρώ ότι πρέπει να βελτιώσουμε το επόμενο διάστημα είναι η ισορροπία στην άμυνα. Δεν είναι εύκολο να πετυχαίνεις πάντα παραπάνω γκολ από αυτά που δέχεσαι. Θα έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε και να το διορθώσουμε αυτό».

Για τον Χάρη Τσιγγάρα:
«Είναι καλό για τον σύλλογο αυτή η αλλαγή στη νοοτροπία. Χρειάζεται να βάλει μέσα νεαρούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν είναι μόνο ο Τζόλης και ο Τσιγγάρας, είναι και ο Μιχαηλίδης. Ο Τζόλης είναι πολύ καλός παίκτης και όλοι βλέπουμε την εξέλιξη που έχει, είναι καλό που έχουμε φτιάξει ένα καλό μείγμα έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4