Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Δεκεμβρίου 2022

Φιλική νίκη επί της ΑΕ Λεμεσού (2022)


Σαν σήμερα 1/12/2022, ο ΠΑΟΚ έδωσε το δεύτερο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στην Κύπρο, κερδίζοντας στο "Τσίρειο" την ΑΕ Λεμεσού με 3-0 ...

H ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μπήκε δυνατά στο γήπεδο, πήρε τα ηνία και μόλις στο 10′ πήρε το προβάδισμα με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο .

Ο Σάστρε έκανε την προσπάθεια από δεξιά, γύρισε για τον Βραζιλιάνο κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν κι είχαν δοκάρι στο 21′ με τον Μπεραχίνο να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Κοτάρσκι .

Ο Δικέφαλος στο 32′ έκανε δύο το τέρματα του με τον Νέλσον Ολιβέιρα να σκοράρει με κεφαλιά μετά από σέντρα του Νάρεϊ, με το 2-0 να είναι το σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές άλλαξαν όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές τους με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει αισθητά.

Ο ΠΑΟΚ κράτησε τον έλεγχο και την κατοχή, έφτιαξε μερικές καλές στιγμές, κυρίως στο πρώτο τέταρτο, ενώ βρήκε και τρίτο γκολ στο 73′ με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας μετά από μπαλιά του Φιλίπε Σοάρες και με μία υπέροχη λόμπα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι (46′ Ζίβκοβιτς), Σάστρε (46′ Βιεϊρίνια), Ίνγκασον (46′ Κάργας), Κουλιεράκης (46′ Νάσμπεργκ), Ράφα Σοάρες (46′ Τσαούσης, 76′ Σελιμάι), Σβαμπ (60′ Κούρτιτς), Ντόουγκλας (46′ Φιλίπε Σοάρες), Ελ Καντουρί (46′ Μουργκ), Νάρεϊ (46′ Ρικάρντο), Κωνσταντέλιας (46′ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (46′ Μπράντον).
 
Και η παρακάμερα της αναμέτρησης...
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4