Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

28 Νοεμβρίου 2022

Ήττα και έκτροπα στη Τούμπα! (2021)


Σαν σήμερα στις 28/11/2021, για την 11η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ ηττήθηκε 0-1 στην Τούμπα από τον Άρη ...

Κακή εμφάνιση, με τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζεται πολύ κατώτερος του αναμενόμενου, με φυσικό επακόλουθο την ήττα από τον συμπολίτη.

Τρεις τελικές είχε όλες κι όλες ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο! Ένα σουτ του Κούρτιτς που απέκρουσε ο Κουέστα και σουτ του Σβιντέρσκι στην κίνηση, με τον τερματοφύλακα του Άρη να μπλοκάρει ξανά. 
 
Αυτές ήταν δύο από τρεις τελικές του ΠΑΟΚ σε ολόκληρο το πρώτο 45λεπτο. Η άλλη σημειώθηκε στο 20λεπτο. Ο Κούρτιτς εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Κουέστα έπεσε, άγγιξε λίγο την μπάλα και την έστειλε στο αριστερό δοκάρι...

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα και σκόραραν στο 41'. Ο Σάσα έκλεψε από τον Σφιντέρσκι πίσω από τη σέντρα, έδωσε στον Εντιαγέ, ο οποίος πάσαρε στον Μαντσίνι, εκείνος βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε για το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη, υπήρξαν φάσεις στις οποίες έγινε απειλητικός, είχε κατοχή μπάλας 70% και στο 68' χάθηκε η καλύτερή μας ευκαιρία για την ισοφάριση!

Ο Ζίβκοβιτς έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κούρτιτς έπιασε από τη μικρή περιοχή την σκαστή κεφαλιά, αλλά απέκρουσε εξ επαφής ο Κουέστα!

Ενώ το παιχνίδι βρισκόταν στις καθυστερήσεις, οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας τη διακοπή του ματς. Έπειτα από 42 λεπτά και αφού καθαρίστηκε ο αγωνιστικός χώρος, συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε ο αγώνας!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ
(Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ (82’ Λύρατζης), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ (61’ Μιτρίτσα), Κούρτιτς, Μουργκ (46’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι (61’ Άκπομ).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Εντιαγέ (74’ Ματίγια), Τζέγκο, Σάσα, Γκαρσία, Μαντσίνι (67’ Γκάμα), Καμαρά (74’ Μάνος).


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4