Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

11 Οκτωβρίου 2022

Φιλική ήττα στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μπαλάφα (2006)


Σαν σήμερα στις 11/10/2006, ομάδα του ΠΑΟΚ αποτελούμενη από αρκετούς αναπληρωματικούς παίκτες, αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Άρτα με την τοπική Αναγέννηση ...

Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο ομάδων για τη μεταγραφή του Σωτήρη Μπαλάφα, από την Αναγέννηση στον ΠΑΟΚ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-1.

Το σκορ άνοιξε στο 63΄ με γκολ του Κώστα Μπαλάφα, ωστόσο δέκα λεπτά αργότερα ο αδελφός του Σωτήρης, που ήταν και το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα για τον Δικέφαλο.

Στα επόμενα λεπτά, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειξαν να μην έχουν δυνάμεις να κυνηγήσουν τη νίκη, κάτι που πλήρωσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. 
 
Έτσι στο 84΄ ο Νταλάκας έκανε το 2-1 για την Αναγέννηση, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Καρακώστας έγραψε το τελικό 3-1.

Απουσίαζαν από τον ΠΑΟΚ οι τραυματίες Μπαρκαουάν, Ρεμπόσιο και Μίετσελ, οι δύο βασικοί γκολκίπερς Φερναντέζ και Τοχούρογλου, οι στρατευμένοι Μελίσσης, Βαγγελής, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων, καθώς και οι διεθνείς Χαραλαμπίδης, Χαραλάμπους, Γιασεμάκης, Ζαγοράκης, Σεγκάρα, Μέγκαχεντ, Τόργκελε.

 
Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Άρτας:
Ζάχος (46΄ Αθανασόπουλος), Κοκόλης (60 Χοτζάι), Καρακώστας, Τριάντος, Μαρκάκης, Κάκος, Δ. Μπαλάφας (31΄ Κόλινς), Βλάχος, Τζάνης (46΄ Κ. Μπαλάφας), Μπασιούκας (73΄ Μπούρμπος), Νταλάκας (85΄ Λαναράς).

ΠΑΟΚ: Κυριακίδης, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Χασιώτης, Μαλεζάς, Σ. Μπαλάφας, Ηλιάδης, Μουμίν (62΄ Πεχλιβάνης), Τσίγκας, Γκονζάλες, Τσουλάκος (46' Αθανασιάδης). 
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4