Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

11 Οκτωβρίου 2022

Βελτιωμένος στο φιλικό στην επανάληψη (2012)


Σαν σήμερα στις 11/10/2012, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 0-2 τον Βατανιακό στο Λιτόχωρο σε φιλικό που έδωσε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, αλλά και λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος...

Σε γενικές γραμμές ο ΠΑΟΚ στάθηκε πολύ καλύτερα στο β' ημίχρονο αφού ήταν πιο ουσιαστικός και λιγότερο φλύαρος από το α' ημίχρονο. 
 
Δημιούργησε φάσεις, πέτυχε γκολ και είδε να στέκονται πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο οι Κίτσιου, Κάτσε και Β. Παπαδόπουλος που πέτυχε και τα 2 γκολ της ομάδας μας.

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε χρόνο συμμετοχής και δοκίμασε το πόδι του ενώ μέσα στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ άλλαξε και σύστημα από το συνηθισμένο 4-4-2.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου αν και ήταν πολλά  τα 10 ευρώ εισιτήριο για ένα τέτοιο φιλικό, την ώρα που με το ίδιο σχεδόν αντίτιμο μπορούσες να βρεθείς στην Τούμπα το Σάββατο να δεις τον αγώνα με την ΑΕΚ..

Οι συνθέσεις:

Βατανιακός:
Παπαδόπουλος, Γιαλαμίδης, Βαρτζιώτης, Κόλα (Γιαννούλης 55΄), Πλανδάρης (Τριανταφυλλίδης 51΄), Τσιώμης, Ποτουρίδης (Μετενίδης 60΄), Τσιταλέρης, Μανίκας, Σιδηρόπουλος (Τσιτλακίδης 46΄), Τζιώρας.


ΠΑΟΚ: Χακόμπο (Γιακουμής 46΄), Λίνο (Δεληγιαννίδης 63΄), Αποστολόπουλος, Στάμου, Ετο, Κάτσε (Κιόσε 63΄), Γκαρσία (Παναγιωτούδης 46΄), Γεωργιάδης, Λόρενς, Δεμιρτζόγλου (Κίτσιου 46΄), Γιάννου (Β. Παπαδόπουλος 56΄).
..................................

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Βατανιακό ο Γιώργος Δώνης μίλησε για την εικόνα της ομάδας στο συγκεκριμένο φιλικό, το 3-5-2 του β' ημιχρόνου αλλά και την κατάσταση του Πάμπλο Γκαρσία.
Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για την συνολική εικόνα του ΠΑΟΚ στο φιλικό:
"Όταν έχουμε τόσο πολλές απουσίες λόγω Εθνικών Ομάδων και τραυματισμών, σε αυτά τα παιχνίδια το ζητούμενο είναι να δούμε παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής αλλά και νεαρούς σε τι κατάσταση βρίσκονται. Θέλουμε να υπάρχει σοβαρότητα στην ομάδα, κάτι που είχαμε σήμερα. Στα φιλικά παιχνίδια θέλω να δω ποδοσφαιριστές που θα μπουν στο μυαλό μου για να τους χρησιμοποιήσω σε επίσημα παιχνίδια".

Για το 3-5-2 με το οποίο έπαιξε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: "Είμαι μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα, να ξέρετε πως όσο περνά ο καιρός θέλω οι παίκτες μου να ξέρουν ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσουν κάτι που έχει δουλευτεί, είτε έχοντας έναν παίκτη λιγότερο όπως είχαμε στην Κρήτη. Είτε θα θέλουμε να παίξουμε πιο επιθετικά για να ρισκάρουμε, είτε να παίξουμε πιο αμυντικά για να κρατήσουμε ένα σκορ. Να είστε σίγουροι πως οτιδήποτε κάνουμε μέσα στο γήπεδο το έχουμε δουλέψει".

Για την εμφάνιση και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών: "Με κάποιους παίκτες έμεινα ικανοποιημένος, με κάποιους όχι. Κάτι που πρέπει να διορθώσουμε είναι ότι φτάνουμε πολλές φορές έξω από την περιοχή αλλά δεν μπορούμε να φτάσουμε εύκολα στο γκολ. Βέβαια αυτό χρειάζεται ατομική βελτίωση και αφορά πιο πολύ τους μεσοεπιθετικούς μας παίκτες".

Για το αν ο Γκαρσία θα είναι έτοιμος με την ΑΕΚ: "Είναι σημαντικό το ότι αγωνίστηκε σήμερα. Ο γιατρός είπε να αγωνιστεί σήμερα ένα ημίχρονο και έτσι κάναμε. Τις επόμενες μέρες θα δούμε την ετοιμότητά του, ωστόσο αυτή την στιγμή ο βαθμός της ετοιμότητας δεν είναι ικανοποιητικός".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4