Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

11 Οκτωβρίου 2022

Φιλικό διπλό στη Νάουσα (1970)


Σαν σήμερα στις 11/10/1970, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στη Νάουσα την ομώνυμη ομάδα, την οποία νίκησε με 1-2...

Ο αγώνας έγινε επί τη ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του αγώνα της Εθνικής ομάδας στη Μάλτα, για τα προκριματικά του τότε Κυπέλλου Εθνών Ευρώπης (νυν Euro), με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μένει στο ισόπαλο και οδυνηρό για τη συνέχεια 1-1.

Από πλευράς ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνίστηκε μόνο ο Κούδας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ανήκαν σε ομάδες του Λεκανοπεδίου, με τον Σαράφη να μένει την τελευταία στιγμή εκτός 16άδας!

Στο παιχνίδι που έγινε στη Νάουσα, ο ΠΑΟΚ όπως προαναφέρθηκε πήρε τη φιλική νίκη με 1-2, χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή του! Απέναντί του βρήκε δύο παλιούς παίκτες μας, τον Γιακουμή και τον Μουρατίδη.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μέσα σε οκτώ λεπτά, με τον Σταυρίδη να κάνει το 0-1 στο 10', τον Στεργιάδη στο 12', για να μειώσει ο Γιακουμής στο 17'.

Οι συνθέσεις:

Νάουσα:
Ανδριώτης, Χατζησάββας (68' Αντιφάκος ΙΙ), Αργυρός (46' Λογδανίδης), Σιούγγαρης, Παυλίδης, Χιονίδης, Κωνσταντινίδης, Μουρατίδης, Γιακουμής, Αντιφάκος Ι, Θεσσαλονικιός (60' Δημητράκης).

ΠΑΟΚ: Πίρτσος (46' Σαββουλίδης), Γούναρης (46' Κοντογιώργος), Μακρής, Παπαχρηστούδης, Βέργος (46' Τσιβρανίδης), Στεργιάδης (46' Λαρίδης), Λάζος, Ασλανίδης, Σταυρίδης, Παρίδης (46' Πουλασιχίδης).

* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1970-1971. Διακρίνονται από αριστερά:
 
Όρθιοι: Κούδας, Χριστοδούλου, Γούναρης, Σαράφης, Παπαδόπουλος και Φουντουκίδης. Καθιστοί: Μπέλλης, Ασλανίδης, Μαντζουράκης, Κοντογιώργος και Παρίδης.


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4