Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

10 Οκτωβρίου 2022

Φιλική ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό (2004)


Σαν σήμερα στις 10/10/2004, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό, με τον οποίον αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 ...

Το πρωτάθλημα της σεζόν 2004-2005 ήταν σε εξέλιξη, είχε παιχτεί ήδη η 3
η αγωνιστική (νίκη με 1-0 επί του Ηρακλή στις 3/10/2004) και στο ενδιάμεσο του κενού των δύο εβδομάδων ανάμεσα στην 3η και 4η αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Πανσερραίκό.

Ο τότε τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ρολφ Φρίνγκερ είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, όμως παράλληλα είδε τον Χρήστο Μαλαδένη να νιώθει ξανά ενοχλήσεις και να μην μπορεί να «βγάλει» το 2
ο ημίχρονο.

Οι φόβοι επαληθεύτηκαν και ο παίκτης έλειψε από το ματς με την Καλλιθέα την Κυριακή 17/10. Μάλιστα ο Μαλαδένης ήταν αυτός που δημιούργησε την καλύτερη ευκαιρία στον αγώνα για τον ΠΑΟΚ, όταν «σημάδεψε» το δοκάρι στο 61'.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Χάγκαν, Κουτσόπουλος, Καρυπίδης, Ζησόπουλος, Εγξκωμίτης, Θεοδωρίδης, Βαγγελής (46' Μαλαδένης, 68' Βαγγελής), Λουκά, Γαρπόζης, Αμαφούλε (67' Ανδράλας).

Ο Ρολφ Φρίγκερ, σε δηλώσεις του μετά το ματς ανέφερε:

«Στο δεύτερο φάνηκε η κούραση γιατί οι περισσότεροι από αυτούς που έπαιξαν είχαν καιρό να παίξουν. Δεν βιαζόμαστε για αλλαγές. Δεν ξέρω πότε θα γίνουν. Έχουμε καλή νοοτροπία σαν ομάδα και μπορούμε να δείξουμε χαρακτήρα. Το σημαντικό ήταν ότι έπαιξαν παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής».

Για το παιχνίδι με την Καλλιθέα που ακολουθούσε, είπε: «Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πάμε για τη νίκη».

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Βασίλης Αντωνιάδης από την πλευρά του σημείωσε ότι, «το 0-0 αδικεί και τις δύο ομάδες γιατί έπαιξαν καλά και έδειξαν καλό χαρακτήρα. Παίξαμε με μία ομάδα που έχει υψηλό δείκτη αξίας ποδοσφαιριστών και αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα χρήσιμα για τους παίκτες μου».

Στο μεταξύ σαν σήμερα 10/10/2004, έγινε γνωστό ότι το ποσό των 51.000 ελβετικών φράγκων, ήτοι 32.000 ευρώ περίπου, ήταν υποχρεωμένος να πληρώσει ο ΠΑΟΚ στην UEFA, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας με το πρόστιμο αυτό τιμώρησε την ομάδα για τη φωτιά που άναψαν οπαδοί της ομάδας στη Θύρα 4, προς το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΖ Άλκμααρ στο γήπεδο της Τούμπας.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4