Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

08 Αυγούστου 2022

Φιλική νίκη επί του Αγροτικού στον Εύοσμο (2002)


Σαν σήμερα στις 8/8/2002, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στον Εύοσμο, το Αγροτικό Αστέρα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 2002-2003...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, πήρε τη νίκη με 2-3, αλλά για άλλη μια φορά εκείνη την περίοδο, προβλημάτισε με την απόδοσή του.

Με απόντα τον Αμπονσά, και με δεδομένο το ναυάγιο της μεταγραφής του Λάουρσεν, ο Αναστασιάδης, δοκίμασε στο πρώτο ημίχρονο τον Κούτση σε ρόλο τελευταίου παίκτη και στην επανάληψη τον πέρασε στόπερ μαζί με τον Χασιώτη.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με εκτέλεση φάουλ του Ζαβαντία στο 14', αλλά με γκολ του Νάιντου στο 36' και του Μπενίσκου στο 45', οι γηπεδούχοι πήγαν προηγούμενοι με 2-1 στα αποδυτήρια!

Στην επανάληψη ο τεχνικός του ΠΑΟΚ άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα, ο ΠΑΟΚ άρχισε να παράγει φάσεις και στο 61' έγινε το 2-2 με κεφαλιά του Κουκιέλκα, μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Βοσκαρίδης.

Δύο λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα του Φοφανά, ο Βοσκαρίδης από κοντά σημείωσε το 3-2 (αρχική εικόνα).

Οι συνθέσεις:

Αγροτικός Αστέρας:
Κασλής (60' Χαριζάνος), Παπαδόπουλος (75' Γιαννίδης), Παυλίδης (82' Κακλαμάνος), Λαγκώνας (35' Νάιντος), Δημητριάδης (73' Ε. Παπακωνσταντίνου), Τσάτσος, Κοσμίδης, Καρατζιώτης (75' Ι. Παπακωνσταντίνου), Μπεκιάρης (58' Πεχλιβανίδης), Τζιόκας (58' Μουστάκας), Μπενίσκος (83' Γρόσσης).

ΠΑΟΚ: Πουρλιοτόπουλος (46' Τοχούρογλου), Ζαβαντίας (46' Χασιώτης), Κουτσόπουλος (46' Φοφανά), Κισκαμπάνης, (68' Γκρούμπερ), Κούτσης, Νάστος (46' Μάρκος), Καφές (46' Κουκιέλκα), Φουτσίνι (46' Εγκωμίτης), Γεωργιάδης (46' Σαλπιγγίδης), Φρούσος (46' Οκκάς), Γιασεμάκης (57' Βοσκαρίδης).

* Ο Γκρούμπερ ήταν ένας Σέρβος παίκτης που δοκιμαζόταν εκείνη την περίοδο από τον ΠΑΟΚ, χωρίς να πείσει και έτσι δεν αποκτήθηκε...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4