Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

08 Αυγούστου 2022

Φιλική νίκη επί της Πορτουγκέζε (2001)


Σαν σήμερα στις 8/8/2001, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Τούμπα σε φιλικό παιχνίδι την Πορτουγκέζε, την οποία νίκησε με 3-0...


Η ομάδα του Δικεφάλου έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο, παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα που υπήρχαν εκείνη την περίοδο.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα με 3-0 και ίσως να δικαιούνταν να πετύχει καιάλλα γκολ. Το 1-0 έκανε ο Οκκάς στο 15'. Το 2-0 έγινε από τον Καραδήμο στο 50', ενώ το τελικό 3-0 έκανε ο Λουτσιάνο. Στο 49' ο Γεωργιάδης είχε δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Καφές, Μπορμπόκης (58' Φουτσίνι), Κατσιαμπής (62' Λουτσιάνο), Κουλακιώτης, Οκκάς (67' Σπάσιτς), Γεωργιάδης (78' Ζαβαντίας), Αμπονσά (70' Χασιώτης), Τετράτζε (25' Νάστος), Καραδήμος (74' Αντινόλφι), Κωνσταντινίδης (85' Βοσκαρίδης).

Πορτουγκέζε: Σάντρο, Κλέμπερ, Βλαντιμίρ, Ρομπέρτο Ράμος, Ροσάτο (74' Άλεξ Τσιπριάνο), Λουίς Ροτζέριο (56' Ρενάτο Σίλβα), Αντριάνο, Φάμπιο, Γκιουλχέρμε (81' Ιταμάρ), Ροντρίγκο Σίλβα, Σίζο. 

Δηλώσεις Μπάγεβιτς:

«Τα συμπεράσματα που έβγαλα ήταν θετικά» είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Και συνέχισε: «Ψάχνουμε λύσεις σε όλες τις θέσεις μέσα από την ομάδα. Θέλω η ομάδα να είναι έτοιμη για το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ».

«Ρωτήστε τον πρόεδρο για τα οικονομικά όχι εμένα. Εκείνος γνωρίζει». Αυτή ήταν η απάντηση του Ντούσαν Μπάγιεβιτς προς τους εκπροσώπους των MME, που τον περίμεναν έξω από το γήπεδο της Τούμπας, για να τον ρωτήσουν αν αληθεύουν οι πληροφορίες που ήθελαν τους παίκτες του ΠΑΟΚ να συζητούν το ενδεχόμενο αποχής από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Πορτουγκέζε.

Ο Μπάγιεβιτς ήταν αυτός που τους έπεισε τελικά να αγωνιστούν στο χθεσινό παιχνίδι για να μη δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα στην ομάδα. Ένα ακόμη μεγάλο όπως εξελίχθηκε θέμα ήταν αυτό των εισιτηρίων του αγώνα. Τελικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα κατάφερε και σφράγισε κανονικά εισιτήρια.


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4