Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

14 Αυγούστου 2022

Ένταση και επεισόδια σε φιλικό στο Χαριλάου (2002)


Σαν σήμερα στις 14/8/2002, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στο Χαριλάου, τον Άρη, με τον οποίον αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1...

Το παιχνίδι έληξε νωρίτερα από το κανονικό υπήρξε μεγάλη ένταση στις κερκίδες, όταν οπαδοί άρχισαν να σπάνε καθίσματα και να τα πετάνε μέσα στο γήπεδο μαζί με καπνογόνα.

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε η νευρικότητα και ήταν συχνές οι εντάσεις μεταξύ των παικτών, με αποτέλεσμα το κακό θέαμα και ... το 0-0.

Ο διαιτητής Ευθυμιάδης βλέποντας τα πράγματα να αγριεύουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, σφύριξε τη λήξη του 45λέπτου, τέσσερα λεπτά νωρίτερα!

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα βελτιώθηκε κάπως και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ. Σε μία από αυτές στο 69
ο λεπτό, ο Φουτσίνι έκλεψε την μπάλα, βρήκε τον Δέλλιο εκτός θέσης και άνοιξε το σκορ.

Στο 81
ο λεπτό ισοφάρισε ο Άρης με κεφαλιά του Σκέντζου μετά από σέντρα του Επαλέ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο διαιτητής αποφάσισε να λήξει το ματς αφού τα πνεύματα μεταξύ των δύο ομάδων είχαν οξυνθεί αρκετά.

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν διότι στη διάρκεια του φιλικού αγώνα έσπαζαν πλαστικά καθίσματα και τα εκσφενδόνιζαν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι συνθέσεις:
 
Άρης: Δέλλιος, Σίμιτς (60΄Επαλέ), Κνόπερ (73΄Κούσας), Πανόπουλος (48΄Μπράγκα), Μορίς, Κατσιαρός, Κολτσίδας (52΄Σέντζος), Κυζερίδης, Παπαδόπουλος, Πασσαλής, Νιρέν (62΄Καζαντζής).

ΠΑΟΚ: Μεϊντάν (64΄Τοχούρογλου), Μάρκος (46΄Καφές), Φοφάνα (14΄Κουτσόπουλος) (74΄Νάστος), Κοζμίνσκι, Αμπονσά (37΄Χασιώτης), Κούτσης (82΄Φρούσος), Βοσκαρίδης (62΄Εγκωμίτης), Φουτσίνι (82΄Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης, Γιασεμής, Κιουκέλκα.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4