Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

14 Αυγούστου 2022

'Αφησε υποσχέσεις στο φιλικό με την Ίντερ (2014)


Σαν σήμερα στις 14/8/2014, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι την Ίντερ Μιλάνου, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0...

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από πολλούς σαν πρόβα τζενεράλε, ενόψει της νέας σεζόν, έδωσε και πάλι χρόνο συμμετοχής σε 21 συνολικά παίκτες του, αφήνοντας από την αρχική 11άδα ως το τέλος, μόνο τον Γλύκο.

Ο ΠΑΟΚ στο φιλικό που έγινε μπροστά σε 16.000 θεατές παρουσιάστηκε με εξαιρετική αμυντική λειτουργία, κυριολεκτικά καθήλωσε την Ίντερ που έφτανε πολύ δύσκολα στην περιοχή μας, όμως και αυτός με τη σειρά του επιθετικά έδειξε λίγα πράματα.

Καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 32ο λεπτό, όταν εξαιρετική πάσα του Μαντούρο στον Σαλπιγγίδη που μπήκε από δεξιά, σούταρε δυνατά αλλά ο Handanovic απέκρουσε.

Η ομάδα έτρεξε, έδειξε μεγάλη ομοιογένεια και γενικά ικανοποίησε με την εμφάνισή της εισπράττοντας στο τέλος το χειροκρότημα του κόσμου. Αδυναμίες υπήρχαν, καθώς και πάλι δεν έλειψαν τα χαζά λάθη σε κάποιες στιγμές, όπως και η καλή προσωπική ενέργεια παικτών μας που θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην σφιχτή άμυνα των Ιταλών...

Ασφαλώς κερδισμένοι οι πολλοί νεαροί παίκτες μας, οι οποίοι κέρδισαν εμπειρίες απέναντι σε μια ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ και βαρύ όνομα στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα!


Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Γλύκος, Ρατς (70' Σπυρόπουλος), Κατσικάς (70' Τσανδάρης), Σκόνδρας (70' Παναγιωτούδης), Τζαβέλας (68' Βίτορ), Τζιόλης (56' Κάτσε), Μαντούρο (68' Σαββίδης), Γκολάσα (51' Μάρτενς), Κίτσιου (70' Ποζατζίδης), Σαλπιγγίδης (64' Κουλούρης), Αθανασιάδης (35' Περέιρα).
 

Ίντερ: Handanovic (69' Carizzo), Moreira, Jesus (86' Silvestre), Icardi, Kovasic, Vidic (69' Andreolli), Rannochia, D' Ambrosio (56' Osvaldo), Nagatomo (79' Obi), Hernanes (79' Guarin), M' Vila.

......................

Στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ίντερ, η ΠΑΕ -μέσω του απερχόμενου προέδρου της- τίμησε τον Χαβιέρ Αδελμάρ Ζανέτι...

Ο Αργεντίνος -εμβληματική φυσιογνωμία της ιταλικής ομάδας- πήρε από τον Βρύζα μια φανέλα του ΠΑΟΚ, με το όνομά του τυπωμένο στην πλάτη της, την ώρα που όλη η Τούμπα τον καταχειροκρότησε, αναγνωρίζοντας την μεγάλη του συνεισφορά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Να σημειωθεί πως ο Βρύζας είχε αντίπαλο τον Ζανέτι, τα χρόνια που αγωνιζόταν στο καμπιονάτο...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4