Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Ιουλίου 2022

Νίκη στο φιλικό με την Ανόρθωση (2017)


Σαν σήμερα στις 21/7/2017, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα την Ανόρθωση, την οποία νίκησε με 2-0...

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό του Δικεφάλου πριν τις επίσημες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του εκείνη τη σεζόν. Μπροστά σε λίγους θεατές (ήμασταν δεν ήμασταν 3.000) ο Στανόγεβιτς παρέταξε στο αρχικό 4-3-3 τους Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λεβέκ, Κάνιας, Σάκχοφ, Πέλκα, Κάμπος, Πρίγιοβιτς και Μακ.

Ο ΠΑΟΚ μετά από ένα αναγνωριστικό ξεκίνημα, ανέβασε σταδιακά ρυθμό και μετά το 7
ο λεπτό, άρχισε να βγάζει φάσεις παίζοντας κυρίως από τα δεξιά με τους Μάτος – Κάμπος.

Έτσι στο 10ο λεπτό ο Κάμπος με εξαιρετικής ομορφιάς μακρινό και ευθύβολο σουτ, άνοιξε το σκορ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αρούς που έπεσε μάταια στη δεξιά του γωνία!

Έξι λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα του Μάτος, ο Πρίγιοβιτς με τη βοήθεια αμυντικού (Μπανταλόφσκι) έγραψε το 2-0, σκορ που δεν άλλαξε ως το τελευταίο σφύριγμα του Τζήλου για το πρώτο μισό της αναμέτρησης.

Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ στο 33', όταν ο Πέλκας από μακρινή απόσταση προσπάθησε να κρεμάσει τον Αρούς, με το σουτ του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι με τον τερματοφύλακα της κυπριακής ομάδας εξουδετερωμένο!

Ο ΠΑΟΚ στο 45λεπτο αυτό δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την Ανόρθωση, οι τελικές προσπάθειες της οποίας δεν προβλημάτισαν ιδιαίτερα τον Ρέι.

Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης, στο 50ό λεπτό, ο Λεβέκ στην προσπάθειά του να σταματήσει τον Καμαρά, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι μας και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Ρέι. 
 
Στο 5λεπτο που ακολούθησε ο Λεβέκ και ο Μακ έχασαν δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα, με τους φιλοξενούμενους στη συνέχεια σε αρκετές περιπτώσεις να παίζουν κάτι παραπάνω από σκληρά, άνευ λόγου και αιτίας.

Συμπερασματικά ο Δικέφαλος είχε κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι του, όμως ήταν ξεκάθαρο πως τα πόδια των παικτών ήταν ακόμη βαριά και η ομάδα ήθελε δουλειά για να φτάσει εκεί που πιστεύαμε πως μπορούσε...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λεβέκ, Κάνιας, Σάκχοφ (72' Μπίσεβαρ), Πέλκας (61' Τσίμιροτ), Κάμπος (72' Ενρίκε), Πρίγιοβιτς, Μακ (72' Ουάρντα).

Ανόρθωση: Αρούς, Πράνιτς (57' Κβέσιτς), Αρτιματάς (71' Αρτιματάς), Σίλντενφελντ, Μπανταλόφσκι, Ζοάο, Σειχού, Ράγιος, Παλάνκα (57' Ματθαίου), Καρλίτος (71' Άλβες), Καμαρά (83' Οικονομίδης).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4