Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Ιουλίου 2022

Προβλημάτισε στην πρόβα τζενεράλε (2011)

Σαν σήμερα στις 22/7/2011, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Πιερικό, με σκορ 1-1, στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε στην Τούμπα, ενόψει Βαλερένγκα ...

O Δικέφαλος έξι μόνο μέρες πριν το παιχνίδι την Βαλερένγκα στο Όσλο δεν έδειξε ακόμα να έχει φτάσει σε επίπεδο που να ικανοποιεί τον Ρουμάνο τεχνικό, καθώς και πάλι φάνηκε να έχει πρόβλημα στην άμυντική του λειτουργία δεχόμενος γκολ - δώρο της άμυνάς του.

Στον αντίποδα, καλή η παρουσία των Λαζάρ - Γεωργιάδη που κέρδισαν το χειροκρότημα των 8.000 θεατών που βρέθηκαν στις εξέδρες της Τούμπας και έφυγαν σίγουρα προβληματισμένοι...
Στο πρώτο 45λεπτο η απόδοση του ΠΑΟΚ κυμάνθηκε σε "ρηχά νερά" και ο Πιερικός κατάφερε εύκολα να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Καλύτερη στιγμή για την ομάδα του Λάζλο Μπόλνι στο 29' όταν ο Ρομπέρ έκανε το κόρνερ, αλλά ο Τσουκαλάς έστειλε την μπάλα με κεφαλιά άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν σίγουρα πιο δραστήριος και ορεξάτος, αλλά δεν έβγαλε φάσεις για γκολ. Ουσιαστικά πέτυχε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη καλή στιγμή του, όταν στο 75' ο Αρίας έπιασε δυνατό μακρινό σουτ, ο τερματοφύλακας του Πιερικού απέκρουσε και ο Παπάζογλου από κοντά -με διπλή προσπάθεια- άνοιξε το σκορ.
Στην επόμενη όμως φάση, ο Πιερικός ισοφάρισε με σουτ του Κωνσταντινίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση των Λίνο - Σαβίνι.

Συμπερασματικά ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε κυρίως στην αμυντική του λειτουργία που και πάλι έβαλε πονοκεφάλους στον Μπόλονι. Όαση στη σημερινή παρουσία της ομάδας ο Λαζάρ ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία και δείχνει ότι θα βοηθήσει.
Στο φιλικό με τον Πιερικό δεν αγωνίστηκε λόγω αιματώματος στο γόνατο ο Αντελίνο Βιερίνια, ο Ετό (λόγω ίωσης) ενώ φυλάχτηκαν οι Φωτάκης, Ίβιτς και Μπαλάφας.
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο α΄ημίχρονο: Κρέσιτς , Λίνο, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Αρίας, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Αθανασιάδης.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο β' ημίχρονο:
Χαλκιάς, Λίνο, Σνάουτσνερ (65' Αποστολόπουλος), Μαλεζάς (65' Σαβίνι), Τσιρίλο, Αρίας, Λαζάρ, Παπάζογλου, Μωυσιάδης, Ρομπέρ, Γεωργίου, Αθανασιάδης.

Δείτε εκτεταμένα στιγμιότυπα από το παιχνίδι ...

 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4