Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Ιουλίου 2022

Ισοπαλία στο φιλικό με τον Άρη Λεμεσού (2016)


Σαν σήμερα στις 21/7/2016, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τον Κυπελλούχο της Κύπρου, Απόλλωνα Λεμεσού, με τον οποίον αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1...

Μπροστά σε 5.000 περίπου φίλους του ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την ομάδα από τη Μεγαλόνησο στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας του, πριν ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στη χώρα της τουλίπας, για την αναμέτρηση με τον Άγιαξ...

Ο Βλάνταν Ίβιτς ξεκίνησε με τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Λέοβατς – Τζαβέλλα - Κρέσπο - Λέο Μάτος στην άμυνα, Πέλκα – Σάκχοφ – Τσίμιροτ στη μεσαία γραμμή και Ροντρίγκες – Κουλούρη – Κάμπος στην επίθεση, σε ένα 4-3-3.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν σε γενικές γραμμές μέτριος, είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν έβγαλε ενέργεια στο παιχνίδι του και απείλησε ελάχιστα. 
 
Η καλύτερη στιγμή που καταγράφηκε στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, ήρθε 18', όταν ο Κάμπος βγήκε τετ α τετ μετά από μπαλιά του Ροντρίγκες (ωραία κάθετη ο Τσίμιροτ) και το σουτ του το απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπρούνο.

Σάκχοφ και Τσίμιροτ ήταν οι κορυφαίοι του Δικεφάλου στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, ενώ καλές τοποθετήσεις είχε και ο Τζαβέλλας με εξαίρεση κάποιες συμπεριφορές του μέσα στο παιχνίδι που ήταν επιεικώς απαράδεκτες.

Με την έναρξη της επανάληψης πέρασαν στο ματς Χαρίσης και Μπίσεσβαρ χωρίς όμως η εικόνα της ομάδας να αλλάξει. Στο 73', είχαμε μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Πρώτα το σουτ του Κίτσιου το απέκρουσε ο Bruno και στη συνέχεια το σουτ του Κουλούρη είχε την ίδια τύχη.

Οι φιλοξενούμενοι σε μια από τις ελάχιστες επισκέψεις μας στην περιοχή μας κέρδισαν στο 85' πέναλτι (αυστηρό), το έκανε ο Πούγγουρας, το εκτέλεσε εύστοχα ο Arkadiousz και έγινε το 0-1. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 90' με κεφαλιά του Τζιόλη μετά από καλοτραβηγμένο κόρνερ του Μπίσεσβαρ από τα αριστερά.

Ο Δικέφαλος σίγουρα δεν ικανοποίησε σε γενικές γραμμές με την απόδοσή του, μην ξεχνάμε πως ήμασταν σε περίοδο προετοιμασίας και φυσικά το μυαλό των παικτών ήταν στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ την επόμενη Τρίτη στην Άμστερνταμ Αρένα.

Ο Ίβιτς είχε την ευκαιρία να δει δύο διαφορετικές 11άδες, κάνοντας πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε μαζί του στην αποστολή, από την οποία απουσίασε ο Αθανασιάδης λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Γλύκος (61' Μπρκιτς), Μάτος (29' Κίτσιου), Τζαβέλλας (61' Μαλεζάς), Κρέσπο (78' Πόγγουρας), Λέοβατς (61' Γιαννούλης), Τσίμιροτ (46' Χαρίσης), Πέλκας (46' Μπίσεσβαρ), Σάκχοφ (61' Τζιόλης), Κάμπος (61' Ζάιρο), Κουλούρης (78' Κάνιας), Ροντρίγκες (61' Περέιρα).

Απόλλων Λεμεσού: Bruno, Αγγελή, Vinicious, Βασιλείου, Στυλιανού, Κυριάκου, Barbaro, Da Silva, Anton, Gneki, Pedro.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4