Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Ιουλίου 2022

Λευκή ισοπαλία στο φιλικό με Μαγιόρκα (2012)

Σαν σήμερα στις 21/7/2012, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0, με αντίπαλο την Μαγιόρκα (RCD Mallorca), στο τέταρτο και τελευταίο φιλικό που έδωσε στο Άρνεμ στα πλαίσια της προετοιμασίας του...

Ο Δικέφαλος ήταν καλός στην πρώτη μισή ώρα της αναμέτρησης όταν και έδειξε και πάλι όλα εκείνα τα θετικά στοιχεία των προηγούμενων φιλικών. Καλή κυκλοφορία της μπάλας, πίεση ψηλά, μικρές αποστάσεις μεταξύ των τριών γραμμών και εξαιρετική λειτουργία της μεσαίας γραμμής στο 4-4-2 του Δώνη, με τα χαφ να παίζουν στην ευθεία.


Ο Γιώργος Δώνης έχει περάσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, καθώς είδαμε στα φιλικά της προετοιμασίας μια εντελώς διαφορετική νοοτροπία, πολύ τρέξιμο, τριγωνάκια, πλαγιοκοπήσεις, κάθετες μπαλιές και γενικά μια ομάδα με αρχή και τέλος...

Ο τεχνικός της ομάδας είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του, και παρά την απουσία του Γκαρσία όσο και των διεθνών, η ομάδα στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο προετοιμασίας με εμάς και φυσικά αγωνίζεται σε πολύ καλύτερο πρωτάθλημα.

Δυναμική για φορά ακόμα η συμπαράσταση των διακοσίων περίπου φίλων της ομάδας που με συνθήματα έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο γήπεδο.

Όσον αφορά το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα αλλά και αυτός με τη σειρά του δεν απείλησε τον Αουάτ, με εξαίρεση τη φάση του 21
ου λεπτού όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λίνο, η μπάλα πέρασε από πολλούς παίκτες και τελικά έφτασε στον Αθανασιάδη ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι δεν κατάφερε να σκοράρει.

Η ομάδα θα επέστρεφε την επόμενη μέρα στη Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη θα έδινε ένα ακόμα φιλικό στην Τούμπα αυτή τη φορά, με αντίπαλο την Αϊντχόφεν...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Γλύκος (85' Μελίσσας), Έτο (74' Αποστολόπουλος), Κουμάλο (87' Ιντζίδης), Κατσικάς (81' Στάμου), Λίνο (74' Κωνσταντινίδης), Λάζαρ (87' Κίτσιου), Παναγιωτούδης (46' Κάτσε), Γεωργιάδης (78' Μπανγκουρά), Ρομπέρ (78' Πόποβιτς), Αθανασιάδης (78' Παπάζογλου) και Γιάννου (66' Πέλκας) σε ένα 4-4-2.

Μαγιόρκα: Αουάτ, Τζοάο, Τομέρ, Ραμίς, Χοακίν Ναβάρο, Περέιρα, Τσαρλι Τουκ, Αριθμέντι, Μπικάς, Κέβιν, Λουΐς.

........................................

Ικανοποιημένος έμεινε ο Γ. Δώνης από την εμφάνιση τονίζοντας πως η ομάδα είχε τσαμπουκά κόντρα στην Μαγιόρκα, και μίλησε για την ενίσχυσή της, τους διεθνείς και την απόφασή του για τον Μπαρνς.


Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Σχεδόν κλείνουμε 4 εβδομάδες και θεωρώ ότι μετά και το τελευταίο τεστ βρισκόμαστε σε πολύ σωστό δρόμο. Αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις συνεχίσαμε να τα περνάμε, τις τελευταίες δύο μέρες πήγαμε στο κομμάτι της οργανωμένης άμυνας με την μπάλα στον αντίπαλο και σήμερα το συνδυάσαμε και με την επίθεση.

Ήταν δυνατό τεστ και πέρα από το τακτικό κομμάτι, οι παίκτες μου ήταν πολύ δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες, πήγαιναν δυνατά στην μπάλα. Η ομάδα έβγαλε τσαμπουκά στο γήπεδο και εμένα μου αρέσει αυτό. Οι μικρότεροι σε ηλικία πρέπει να συνηθίσουν με το ίδιο πνεύμα γιατί μπορεί να χρειαστούν ανά πάσα στιγμή. Ήδη γίνονται οι τελικές πρόβες αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στο επόμενο παιχνίδι με την Αϊντχόβεν θα συνεχίσουμε όπως και σήμερα και μετά η προετοιμασία μπαίνει σαν να είμαστε σε συνθήκες πρωταθλήματος με αγώνα κάθε εβδομάδα".

Για το θέμα του Μπαρνς: "Έχω πάρει την απόφασή μου. Δεν μας απασχολεί ο Μπαρνς από εδώ και πέρα. Έκρινα πως δεν μπορεί να μας βοηθήσει, μέσω της εικόνας του στην προετοιμασία και στα φιλικά την περίοδο που δοκιμάστηκε. Ψάχνουμε σίγουρα για έναν παίκτη που θα παίζει πίσω από τον Ρομπέρ και τον Γεωργιάδη, στις δύο θέσεις των δύο δηλαδή στα πλάγια. Είμαι ευχαριστημένος, είμαστε σε καλό δρόμο.

Μερικά πράγματα δεν περίμενα να εξελιχθούν τόσο καλά. Από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωνόμαστε, οι παίκτες μου αφομοιώνουν αυτά που ζητάω, παρότι είναι μεγάλος ο βαθμός της κούρασης. Όταν λυθούν τα πόδια θα γίνουν όλα πιο αυτοματοποιημένα. Το φιλικό με την Αιντχόβεν θα είναι το τελευταίο πριν το ματς της Ευρώπης".


Για τους διεθνείς, τόνισε: "Ο Μαλεζάς και ο Σαλπιγγίδης προέρχονται από διακοπές και θα δούμε κατά πόσο θα είναι έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι. Ο Σταφυλίδης είναι ενεργός απλά του δίνουμε κάποιες ανάσες. Ο Γκαρσία δεν αισθάνεται ενοχλήσεις και θα δούμε αν μπορεί να παίξει την Πέμπτη με την Αϊντχόβεν".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4