Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Ιουλίου 2022

'Ηττα από Ηρακλή με υπογραφή Ζλατάνου (1968)

Σαν σήμερα στις 21/7/1968, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ηρακλή, στο πλαίσιο του θερινού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ εκείνης της περιόδου ...

Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε 3.000 θεατές, ήταν μετριότατο, με τη διαιτησία του Ζλατάνου και των βοηθών του να κρίνεται σαν κακή, καθώς με τις αποφάσεις τους αδίκησαν και τις δύο ομάδες!

Πέναλτι που δε δόθηκαν, γκολ που ακυρώθηκαν και μια αλλοπρόσαλλη γενικότερα διαιτησία, ήταν αυτό που θα θυμούνται όσοι βρέθηκαν σε εκείνο το ματς.

Στο σκορ προηγήθηκε στο 38' ο ΠΑΟΚ με τον Κοντογιώργο, για να ισοφαρίσει στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Ιωακειμίδης για τον Ηρακλή.

Στο 70' ο Καλλιοντζής διαμόρφωσε το τελικό 2-1, σε μια φάση στην οποία ο βοηθός υπέδειξε στο ξεκίνημά της τον σκόρερ σε θέση οφ σάιντ, ο Ζλατάνος όμως τον προέτρεψε να συνεχίσει, αγνοώντας την υπόδειξη.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Λαρίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Ηρακλή από τον Σεντελίδη, ο παίκτης ξανακέρδισε την μπάλα και προχώρησε προς την εστία με τον Σεντελίδη να τον ανατρέπει για δεύτερη φορά και τον Ζλατάνο να δείχνει φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή!

Στο 89' ο Καλλιοντζής σκόραρε κανονικό γκολ, αλλά ο Ζλατάνος που εκείνη τη μέρα ήταν σε άλλο ματς, το ακύρωσε.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Φανάρας, Νικολούδης, Χαλιαμπάλιας, Σεντελίδης, Θεοδοσιάδης, Χατζηαγόρου, Φυτίλης, Καφετζής, Μωυσιάδης, Ιωακειμίδης, Καλλιοντζής.

ΠΑΟΚ: Μοπυσελεμίδης, Μήτρακας, Οικονόμου, Νικολαΐδης, Χατζηαντωνίου, Παπαχρηστούδης, Κοντογιώργος. Μαχαιρίδης, Λαρίδης, Κωνσταντινίδης, Μπογιατζής.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4